Pulóverbe integrált maszkot dobott piacra az Under Armour

Igényesférfi.hu Igényesférfi.hu | 2021.02.16 | Sport | Olvasási idő: 2 perc
Pulóverbe integrált maszkot dobott piacra az Under Armour

Az Under Armour egyesítette az idei szezon két legnépszerűbb termékét, a sportolók számára kifejlesztett maszkot és a technikai felsőrészt, így a ColdGear SPORTSMASK Mock egyszerre véd a hideg és a vírusok ellen, miközben a szabadban edzel.

Az Under Armour háromrétegű, mosható, sportolók számára kifejlesztett arcmaszkja vízálló külső réteget és egy innovatív belső réteget kapott, a középső réteg pedig nyílt cellás poliuretán habból készül, amely átengedi a levegőt, de megnehezíti a nedvesség és az izzadás átjutását. A belső réteg és a fülhurkok szintén egy innovatív szövetből készültek, hogy az edzés során végig kényelmes legyen a viselet.

A márka most emelte a tétet és a népszerű kiegészítőt a szintén kedvelt technikai felsőrészbe integrálta, ezzel is fokozva sportolás közben a maximális kényelmet.

A hosszú ujjú felsőrész az ikonikus Iso-Chill anyagból készült, hogy a tél leghidegebb napjai se gátolhassanak meg az edzésben, a kétrétegű ColdGear® szövet pedig nemcsak ultrameleg, de gyorsan is szárad, belül tartja a test által termelt hőt, a keletkező párát, izzadságot pedig kivezeti, ráadásul semlegesíti a kellemetlen szagokat is. A felsőrészbe integrált maszk rugalmasan illeszkedik az archoz, így mozgás közben is a helyén marad, ráadásul az extra réteg még komfortosabbá teszi a hideg téli edzéseket. A maszk egy speciális antimikrobiális réteget is kapott, ezzel is fokozva a védelmet.

Habár az innovatív megoldást a korlátozások inspirálták, az Under Armour új kiegészítője kezeskedik arról, hogy az edzés hideg és arcmaszk ellenére is korlátlan élmény legyen.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!