cikkek a tagben

koronavírus-járvány


Pulóverbe integrált maszkot dobott piacra az Under Armour

Tovább olvasom

Egy év érintés nélkül: így hat az ölelés hiánya a mentális egészségedre

Tovább olvasom

5 biztos módszer, hogy a home office ne menjen az agyadra

Tovább olvasom

Under Armour - maszk - 2021

A márka emelte a tétet és a népszerű kiegészítőt a szintén kedvelt technikai felsőrészbe integrálta, ezzel is fokozva sportolás közben a maximális kényelmet.

koronavírus - vakcina - 2020

Magyarországon eddig 69 esetben azonosították a brit mutánst, és jelenleg 35 gyanús esetet vizsgálnak.

Ausztria - síszezon - 2021 - koronavírus-járvány

Az ágazat évi 12 milliárd euró forgalmat bonyolít le, és a sípályák térségében működő vendéglátást is számolva, 400 ezer embernek ad munkát. Az olaszországi síturizmus évente 4 millió vendéget fogad, egyharmadukat december és január között.

Olaszország - sípályák- 201

A sípályákon is érvényben marad a biztonsági távolság betartása, korlátozzák a naponta eladható sílift-jegyek számát, és a síliftek legfeljebb ötven százalékos kihasználtsággal működhetnek.

üzlet - pénzügyek - befektetés

A mesterséges intelligencia térhódításával megváltozott az emberek viszonya a pénzügyeikhez is, egy felmérés szerint ma már jobban bíznak például a technológiában, mint saját magukban.

koronavírus - történet

A brit mutáció, amelyet először 2020 szeptemberében a délkelet-angliai Kent grófságban észleltek, már a világ több mint 50 országában jelen van.

FC Barcelona - koronavírus - 2020

A katalán egészségügyi minisztérium terve szerint az arénát felkészítik arra, hogy megfeleljen a pandémia kiváltotta helyzetnek, mire az oltások tömeges beadására sor kerülhet Barcelonában.

tőzsde - pénzügyek - 2020

Megjelent a kormányhatározat a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön részleteivel.