cikkek a tagben

koronavírus-járvány


Íme, a világ 10 legboldogabb országa 2021-ben

Tovább olvasom

A Zoom-fáradtság valós veszélyt jelent, de tehetsz ellene

Tovább olvasom

Pulóverbe integrált maszkot dobott piacra az Under Armour

Tovább olvasom

vakcina - egészség - gdpr

Az érvényes regisztrációval rendelkezők a Sinopharm- és az AstraZeneca-oltás mellett már Szputnyik vakcinára is foglalhatnak időpontot a készlet erejéig.

Pfizer - üzleti eredmények

A vállalat jövőre legalább 3 milliárd dózis koronavírus elleni oltóanyagot állít majd elő.

apaság - gyereknevelés - pandémia

Ha egy gyermeknek ebben az életkorban nyelvi problémái vannak, felnőtt korára háromszor nagyobb valószínűséggel lesznek mentális problémái és kétszer nagyobb valószínűséggel lesz munkanélküli.

koronavírus-járvány - india

Az egészségügyi szakembereket is meglepte az Indiában tomboló koronavírus-járvány, amely – a hivatalos adatok szerint – már naponta hússzor több halálos áldozatot követel, mint februárban.

terasznyitás - virológus - 2021

Kemenesi Gábor arra igyekezett felhívni a figyelmet, hogy a terasznyitás ellenére sem szabad megfeledkezni a felelősségről, illetve a tényről, hogy a járvány még tart, a hétvégi bulizós képek főszereplői pedig a 10-25 %-ban átoltott fiatalok.

vakcina - egészség - gdpr

Szlovénia a döntést azt követően hozta meg, hogy másik hét európai állam már közölte: a fertőzésen átesettek egyetlen adag oltóanyagot kapnak.

Görögország - utazás - 2021

A görög előírás szerint a negatív vírusteszt nem lehet régebbi három naposnál, az oltás esetében pedig legalább két hétnek kell eltelnie a második dózis beadásától, mielőtt Görögországba érkezne az illető