Mostantól ötcsillagos kényelemben is pihenhetsz a Comói-tó partjánál!

Comói-tó - luxus - hotel

A Comói-tó még Olaszországon belül is sajátos atmoszférával rendelkezik, ahol a természet, a múlt és a dolce vita tökéletes harmóniában létezik egymás mellett. A tavat körülölelő kikapcsolódási lehetőségek palettája júniustól újabb exkluzív gyöngyszemmel bővül, hiszen ekkor nyitja meg kapuit a Vista Palazzo Lago di Como.

Csillogó kék drágakőként fészkel a lombardiai tájban a Comói-tó, mely talán a legismertebb és legnépszerűbb Olaszország számos tava közül. A tó a természeti szépségeken túl történelemi emlékekben is bővelkedik, múltja egészen a római korig nyúlik vissza, és az évszázadok alatt illusztris személyek látogattak el ide – Leonardo da Vinci-től egészen George Clooney-ig számos híresség megfordult itt. Épp ezért is olyan meglepő, hogy a lenyűgöző szálláshelyek mellett nem találni ötcsillagos hotelt a kedvelt üdülőhelyen – ez azonban hamarosan megváltozik. Egészen pontosan júniustól tölti be ezt az űrt a Vista Palazzo Lago di Como.

Comói-tó - utazás - hotel

A lazacos árnyalatban pompázó, 19. századi, velencei stílusú palota (a régió egyik ikonikus és legtöbbet fényképezett épülete) legfelső emeletein helyezkedik el a most nyíló szálloda, aminek felújítását a már negyedik generáció óta családi tulajdonban lévő Lario Hotels Group vezetett. A felső emeletek szobáit 18 hónapos gondos munkával vonzó boutique hotellé alakították, ami 18 szobára és lakosztályra tagozódik, és az olasz dizájn legkifinomultabb darabjaival van felszerelve. Mind a kilenc szoba és kilenc lakosztály hatalmas, a legtágasabb Corner Suite pedig 54 négyzetméterrel és egy török fürdővel várja a pihenni vágyókat.

hotel - Comói-tó - utazás

Bent az ötcsillagos besoroláshoz méltó enteriőr fogadja az utazókat, amely amellett, hogy a villa eredeti hangulatából is átemel részleteket, minden tekintetben megfelel a modern elvárásoknak. Kézzel készült fapadló és gazdag tónusú Dedar szövetek jellemzik az összes szobát, míg a fürdők márványborítást (ötféle olasz márványból) kaptak, és a kád mellett mindegyikben külön zuhanyzó is található.

Comói-tó - utazás - ajánló

A Comói-tóra nyíló lélegzetelállító kilátást sem hagyták veszendőbe, a hatalmas ablakok előtt lehet gyönyörködni a tájban, miközben rengeteg természetes fény áramlik a helyiségekbe. A luxusszolgáltatások nem merülnek ki a Vista Palazzo Lago di Como belsejébe: a vendégek szabadon igénybe vehetik a hotel tetejét, ahol a páratlan vizuális élmény mellett egy könyvtár, egy bár, illetve a város első és egyetlen rooftop étterme gondoskodik róla, hogy az olaszországi nyaralás egy felejthetetlen emlékké váljon.

Hirdetés

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!