Film


Kalapács alá kerül Tom Hanks egyedi lakókocsija, ami 25 éven át kísérte a forgatásokra

Tovább olvasom

Szilágyi Áron: Hogy miért jó a csúcson lenni? Mert innen látni az összes többi csúcsot!

Tovább olvasom

Keanu Reeves és Patrick Swayze harminc éve lendítenek át minket a Holtponton

Tovább olvasom

Michael Schumacher - Netflix

A Schumacher címmel érkező dokumentumfilm-sorozatot szeptember 15-én mutatja be a Netflix.

Tom Hanks - Airstream - lakókocsi

A 65 éves hollywoodi színész évtizedekig használt a forgatásokon egy egyedi tervezésű, 1992-ben készült Airstream Model 34 Limited Excella lakókocsit, ami végigkísérte pályafutását a Szerelem hullámhosszán 1993-as forgatásától kezdve az Apollo 13 és a Phillips kapitányon át egészen a 2017-es A kör című filmig.

Dűne - új előzetes - 2021

Már az új Dűne filmhez érkezett első előzetes alapján is sok akcióra, egy teljesen újragondolt koncepcióra na és persze hatalmas homokférgekre lehetett számítani, Denis Villneuve feldolgozásának második előzetese viszont minden eddiginél grandiózusabb látványvilágot ígér.

James Bond - 2021 - Daniel Craig

“Azt hittem, hogy fizikailag valószínűleg nem vagyok képes a folytatásra. Továbbléptem, és mást csináltam és a családom is megbocsátott, hogy ilyen hosszú ideig távol voltam az otthonomtól. Két év után aztán Barbara Broccoli és Michael G Wilson megkeresett azzal, hogy van egy elvarratlan szál a történetben.”

Titane - film - Cannes - Arany pálma - 2021

A 37 éves rendezőnő a versenyprogram legfiatalabb rendezője, alkotása pedig a 24 alkotás közül a legradikálisabb film.

A ’90-es évek akcióklasszikusa nem öregszik: a Holtpont három évtized után is éppoly magával ragadó, mint a szörfdeszkán átbukó hullám.

Toxikoma - előzetes - 2021

„Annyira élethű a környezet és annyira jól játszanak a színészek, hogy könnybe lábadt a szemem, miközben a jelenetek felvételét néztem” – mesélte Szabó Győző, az életének legnehezebb éveit feldolgozó Toxikoma című könyvből készült film forgatásán.