Film


Megérkezett az első előzetes Tom Hanks legújabb filmjéhez

Tovább olvasom

Colin Firth és Stanley Tucci szerelmi története több mint szívbemarkoló

Tovább olvasom

Szílicium-völgy csapatnyi mérnöke világméretű emberkísérletet folytat, úgy hívják: közösségi média

Tovább olvasom

James Bond - Billie Eilish

A 60 ezer font bár csak töredéke a film teljes büdzséjének, így is szép summa, különösen, hogy az egész ment a lefolyóba.

Napoleon - film - Kitbag

A Kitbag című film a 20th Century Filmstúdióban készül, címe pedig a “There is a general’s staff hidden in every soldier’s kitbag” (Minden katona zsákjában ott lapul egy marsallbot) idézetből származik.

Dexter - sorozat - folytatás

A Dexter című sorozat nyolc évadot élt meg a 2006-os pilot epizódtól a 2013-as befejezéséig, az évek során pedig számos díjat bezsebeltek érte az alkotók, miközben bebetonozták a morálisan megkérdőjelezhető, egyszerre gonosz és szerethető anti-hősök helyét a sorozatgyártás világába.

Doctor Strange - Benedict Cumberbatch

A Tom Holland által megformált Pókember mentorának szerepét Cumberbatch nem először játssza, a 2016-os Doctor Strange című film címszerepét is ő alakította.

Mank - Netflix - 2020

A Mank hosszú ideje Fincher szerelemprojektje, ugyanis a rendező édesapja, a néhai Jack Fincher írta a forgatókönyvet még 2003-ban bekövetkezett halála előtt.

A keresztapa születése

Ráadásul nem is dokumentumfilm lesz ez, hanem egy igazi hollywoodi nagyjátékfilm, olyan hírességekkel, mint Oscar Isaac és Jake Gyllenhaal.