Film

Lady Gaga - Joker - első kép

Minden téren túlszárnyalhatja elődjét a Joker folytatása

A Joaquin Phoenix főszereplésével készült 2019-es pszichothrillert mindössze 60 millió dollárból forgatták, a Joker: Folie à Deux címre keresztelt folytatás esetében viszont már jóval nagyobb büdzsé állt a stáb rendelkezésére. Persze nem ez az egyetlen ok, amiért a nagyérdemű tűkön ülve várja a franchise második epizódját.

Szentgyörgyi Bálint - film - online férfimagazin

A Trónok harca sztárjával forgat történelmi sorozatot A besúgó rendezője

Szentgyörgyi Bálint két évvel ezelőtt robbant be a magyar filmes köztudatba a nyolcvanas évek késő-kádári Magyarországán játszódó thrillerszériájával, A besúgóval. A még mindig csupán 31 éves alkotó most egy sokkal nagyobb fába vágja a fejszéjét: Izlandon készít történelmi sorozatot, melynek középpontjában a hastingsi csata áll.

érdekvédelmi terület - film - online férfimagazin

Drámai hangokkal sokkol az új Holokauszt-film

Tíz éven át készült Jonathan Glazer egyedi hangvételű Holokauszt-drámája, az Érdekvédelmi terület (Zone of Interest), mely az auschwitzi láger parancsnokának és családjának szemszögén keresztül mutatja be a borzalmak egyetlen, ám annál felkavaróbb epizódját.

Jack Nicholson

Jack Nicholson 5 legrendhagyóbb alakítása

Neurotikus gonoszok, rámenős szoknyavadászok, cinikus magándetektívek, kígyónyelvű akarnokok és törtető, nárcisztikus alfahímek: szereptípusok, melyek általában úgy illenek a három Oscar-díjas Jack Nicholsonra, akár kesztyű a kézre.

Rami Malek - film - online férfimagazin

Budapestre jön Russell Crowe és Rami Malek

A Nürnbergben Russell Crowe Hermann Göring szerepébe bújhat, Rami Malek pedig az amerikai hadsereg pszichiáterét, Douglas M. Kelleyt személyesítheti meg, akit a nürnbergi pert megelőzően azzal bíztak meg, hogy kiderítse, egyáltalán bíróság elé citálható-e Göring és a náci vezetés többi tagja.

Tom Cruise - Mission Impossible veszélyes jelenet

Brad Pitt mellett Tom Cruise is feltűnhet Tarantino utolsó filmjében

A két színészikon utoljára harminc évvel ezelőtt, az Interjú a vámpírral című horrorban játszott együtt, most pedig ismét közös projektben szerepelhetnek. Egyre több húzónév csatlakozik Quentin Tarantino utolsónak ígérkező rendezése, A filmkritikus (The Movie Critic) színészgárdájához.