Gasztró & Utazás


Erdők és mezők kincse a St. Andrea étteremben: bemutatkozott Kollár Endre séf

Tovább olvasom

Íme, az ország 3 legjobb vidéki étterme!

Tovább olvasom

Ismét a Stand lett az év étterme

Tovább olvasom

Buzzi Burger - Róma

Salvatore Buzzi egy olasz lapnak a háttérsztorit is elárulta: legutóbbi börtönbüntetése során jött az ötlet, hogy egy olyan éttermet nyisson, aminek a témája a szervezett bűnözés – és az ügyészek itt duplán fizetnek, míg a bírók triplán.

noma - a világ legjobb étterme

Idén a koronavírus-járvány miatt egy év kihagyás után ítélték oda a gasztronómiai elismeréseket, amelyekről több mint ezer séf, ételkritikus és az iparág más szereplői döntenek világszerte.

James Bond - Daniel Craig - bor

Míg a Bollinger már több mint 40 éve a 007-es franchise hivatalos pezsgője, és a Heineken az 1997-es A holnap markában című film óta partner, addig egy harmadik, sokkal kisebb márka itala kapta ezúttal a legnagyobb “szerepet” a filmben.

Eminem - Moms Spaghetti

2002. Halle Berry lett az első fekete nő, akit Oscarral tüntettek ki a legjobb női főszereplő kategóriában. Ben Afflecket választotta a People magazin a legszexibb férfinak. És kijött Eminem Lose Yourself száma, amit azóta is szívükben melenget a millennial generáció.

bocuse d'or magyar csapat 2021

Franciaország nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d’Or fődíját, amelyet hétfő este hirdettek ki a franciaországi Lyonban. A második helyezett Dánia, a harmadik Norvégia lett, a magyar csapat a 11. helyen végzett.

kaviár - snobelier - 2021

Legyen szó kaviárról, prémium bonbonokról, libamáj termékekről vagy a leghíresebb champagne-házak presztízstételeiről, az áruház concierge-szolgáltatása elsősorban olyan gyártók termékeit válogatja össze, amelyeket a lokális fogyasztó egyáltalán nem, vagy csak nagyon körülményesen tudott eddig beszerezni.

st. andrea restaurant

Új fejezet kezdődött a St. Andrea Restaurant életében: Magyar Vadak címmel megtartotta bemutatkozó estjét az étterem új séfje, Kollár Endre.