Ez az érintetlen földi paradicsom a luxusturisták legújabb célpontja
A cél egyértelmű: Szaúd-Arábia szeretné megtölteni luxusturistákkal a szinte teljesen érintetlen, ám paradicsomi szépségű régiót.
A cél egyértelmű: Szaúd-Arábia szeretné megtölteni luxusturistákkal a szinte teljesen érintetlen, ám paradicsomi szépségű régiót.
A Hisa Franko lett Szlovénia és a kelet-európai régió első étterme, amely három Michelin-csillaggal büszkélkedhet, a Kranjska Gorában található Milka pedig megkapta második csillagát.
Végtére is mindegy, hogy Svédország, Norvégia, Dánia vagy épp Finnország mellett döntesz: megfizethetetlen élményben lesz részed.
Az éghajlatváltozás felmérhetetlenül nagy hatást gyakorol az európai állattenyésztésre és mezőgazdaságra. Lehetséges, hogy nemsokára eltűnhetnek a boltok polcairól az öreg kontinens legkeresettebb és legszínvonalasabb élelmiszerei.
A Michelin csütörtökön bejelentette a MICHELIN Guide Hungary 2023-as kiadásában szereplő magyar éttermek listáját.
Tizennégy új magyar étterem kapott idén Michelin-ajánlást, valamint nőtt a Bib Gourmand minősítést kiérdemlő, valamint a Zöld csillagos éttermek száma is.
Ősi, de fontos igazság: nyolc óra pihentető alvás nélkül nem éri meg felkelnünk az ágyból. Világszerte egyre több szálloda kínál átlagon felüli alvásélményt a messzi földről érkezett, megfáradt turistáknak.
A londoni Raffles Hotel szeptember végén nyitja meg a kapuit a nagyközönség előtt, exkluzív szolgáltatások egész sorával csábítva a luxusutazókat. A veretes épületben egykor David Lloyd George és Winston Churchill korábbi brit miniszterelnökök is megszálltak.
Minden pezsgőház „koronaékszere” a prestige cuvée, melyet a legkiválóbb évjáratokból származó, válogatott alapborokból házasítanak, az alaptételekhez képest jóval hosszabban érlelik, hogy komplexitás és kifinomultság tekintetében mindennél szebb eredményt nyújtson.
Míg korábban kuriózumnak számított a Franciaország partjainál vagy épp a Balti-tenger mélyén érlelt pezsgő, mára azonban kis túlzással trend lett belőle: a gintől a vodkáig számtalan italt készítenek hasonló eljárással.
Bombaként robbant a hír, hogy 25 év után lekerül a cégér az ausztrál Gold Coast ikonikus luxusszállodájáról, a Palazzo Versacéról.
Egyszerre intim közelségbe kerülni a megelevenedett történelemmel, értékes kulturális tapasztalatokkal gazdagodni, és élvezni a helyi gasztronómia egyedülálló csodáit – érheti ennél összetettebb, színesebb és csábítóbb élmény a kalandvágyó utazót?