Gasztró & Utazás


Lélegzetelállító panoráma: 2022 novemberéig minden napja foglalt ennek az osztrák apartmannak

Tovább olvasom

Romantikus vidéki parasztházak, ahol garantált lesz a feltöltődés!

Tovább olvasom

Széll Tamással erősít a magyar Bocuse d’Or-csapat

Tovább olvasom

Sárközi Ákos - Textúra - 2021

“Ahhoz, hogy előre tudjunk tervezni, mindenképpen sokkal többet kell mutatnunk magunkból. Véleményem szerint a bizalom és az élmény most a két legfontosabb tényező.”

bagett - franciaország - 2021

Hamarosan Unesco örökségvédelem alá kerülhet a bagett, amely a helyi pékek szerint éppúgy jelképezi Franciaországot, mint az Eiffel-torony – a tömegtermelés viszont a friss, ropogós kézműves kenyérfélét is utolérte.

Ausztria - síszezon - 2021 - koronavírus-járvány

Az ágazat évi 12 milliárd euró forgalmat bonyolít le, és a sípályák térségében működő vendéglátást is számolva, 400 ezer embernek ad munkát. Az olaszországi síturizmus évente 4 millió vendéget fogad, egyharmadukat december és január között.

Alpok - Dolomitok - szállás

606 kilométer, autóval 6 óra a távolság, amivel nem is lenne baj. A probléma inkább az, hogy közel 2 évet erre minimum várni kell.

Olaszország - sípályák- 201

A sípályákon is érvényben marad a biztonsági távolság betartása, korlátozzák a naponta eladható sílift-jegyek számát, és a síliftek legfeljebb ötven százalékos kihasználtsággal működhetnek.

vidéki parasztházak 2021

Jegyezd fel a most következő csodálatos helyeket és reménykedjünk együtt, hogy tavasszal búcsút intve a laptopnak és a térerőnek útnak is indulhatunk egy hosszú hétvégére!

Valentin-nap - 2021

Használd ki a lehetőséget és éreztesd pároddal, fontos számodra, hogy ezekben a nehéz időkben is számíthatsz rá.