Toyota

új Toyota C-HR

Leleplezték, mindent vihet a vadonatúj Toyota C-HR

A Toyota leleplezte a vadonatúj C-HR-t, immár minden kétséget kizáróan kijelenthető: a környezettudatos japán autógyártónak nem csupán sikerült megismételnie a formabontó modell első bemutatkozásakor, 2016-ban végrehajtott bravúrt, hanem új szintre emelte azt.

autó - álommeló 2023

Átvette autóját Az álommeló győztese

Nemrégiben ért véget az RTL nagysikerű Az álommeló című üzleti reality műsora, amelyben a Cápák között című műsorból is ismert Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa keresett maga mellé elnöki asszisztenst.

Toyota Beyond Zero - hidrogén - auto

Mérgező gázok helyett iható vizet termel a jövő autója

A Toyota mintegy negyed évszázaddal ezelőtt, a világ első öntöltő hibrid elektromos autójának bemutatásával indította útjára a mára az egész ipart átformáló elektromos forradalmat. Az évszázad legkomolyabb átalakulása ma is zajlik az autóiparban, a Toyota pedig ismét nagy előzésre készül.

Toyota - beruházás - elektromos autó

Újabb giga beruházásra készül a Toyota

A most bejelentett befektetés egy szélesebb, mintegy 5,6 milliárd dolláros akkumulátorgyártásra irányuló beruházás része, amely illeszkedik a globális Toyota Beyond Zero stratégiához és reagál az elektromos autók iránti kereslet növekedésére.