cikkek a tagben

SUV


Tisztán elektromos hajtással tér vissza a Hummer

Tovább olvasom

Kívül-belül nagyszerű – Skoda Kodiaq 2.0 TSI teszt

Tovább olvasom

BMW X7

A BMW X7 ráncfelvarrott változata várhatóan 2021 év végén érkezik.

Hummer EV

A GMC-hez tartozó, de önállóan csak Hummer típusjelzés alatt forgalmazott terepjáró gyártása 2010-ben megszűnt, az amerikaiak azonban úgy gondolták, egy erős váltással felélesztik a márkát, ami tisztán elektromos pickup és SUV formájában térhet most vissza.

Ford Mustang Mach-E

A híres póni, amely hosszú évtizedekig az izomautók, a szívó V8-asok jelképe volt, most egy tisztán elektromos SUV modellre került fel, azonban várhatóan nem ez lesz az egyetlen típus a közeljövőben a Fordnál, amelynél a Mustang emblémát újraértelmezik.

DS7 Crossback

Megnyerő külső, extravagáns belső, helyenként indokolatlannak tűnő dizájn elemek. A Citroën hagyományaiból építkező, de fiatal DS márka a prémium szegmenst célozza a DS7-tel.

Audi SQ8

48 voltos mild-hibrid rendszer, elektromos kompresszor és kétfokozatú turbófeltöltés összehangolt eredménye a legerősebb dízel erőforrás, ami az Audi SUV palettáján a legújabb modellváltozatba kerül.

Aiways U5

A sanghaji székhelyű gyártó az U5 fantázianevű SUV-t és a Nathalie névre keresztelt szupersportautóját mutatja be először a Genfi Autószalonon.

Skoda Kamiq

A Skoda legújabb városi terepjáróját tavasszal Genfben mutatják be, és várhatóan az év végétől forgalmazzák majd.

Pininfarina Battista

Önálló autómárkát indít útjára az eddig tervezőirodaként ismert olasz Pininfarina stúdió. Első modellje egy elektromos szupersportkocsi lesz, amelyet egy szintén elektromos SUV követ majd.