cikkek a tagben

olvasói levél


Célok nélkül nincs motiváció

Tovább olvasom

Felmondok a banknál és jövök ide órásnak!

Tovább olvasom

Nincs lehetetlen pénzügyi helyzet, csak a korábbi rossz döntéseidért kell nagyobb árat fizetned

Tovább olvasom

Bujdos Máté - Matthew Bujdos

“Az egyik legnagyobb vágyam, ami hajtott, az volt, hogy megmutassam azoknak, akik magamra hagytak, mire képes a kitartás.” Olvasói levél.

Pál Zoli - olvasói levél

Pál Zoltán 28 évesen már több sikeres vállalkozás felfuttatásán van túl és azt is megtapasztalta, mit jelent egy motorbaleset következtében mindent új alapokra helyezni. Olvasói levél.

Kricsik György - Hantos Órásműhely - óra - karrierváltás

Kricsik György 35 évesen érezte úgy, hogy a banki környezet és a középvezetői pozíció helyett az órák izgalmas világát választja. A karrierváltást megelőző dilemmákról, a legnagyobb kihívásokról és az elmúlt három év tapasztalatairól beszélgetett olvasónkkal, Gergely Balázzsal. 

varga árpád - fogyás - életmódváltás

Annyira sokáig kerestem sikeresen a kifogásokat, hogy én magam is elhittem őket, majd amikor a mérleg 128 kg-t mutatott, teljesen megsemmisültem. Rá kellett jönnöm: a korlátaim egyedül a fejemben léteznek! Olvasónk, Varga Árpád története.

Ironman

3,8 km úszás, 180 km kerékpározás majd egy maraton (42,2 km futás – a szerk.) – mindez megszakítás nélkül. Kitartás, eltökéltség és egy adag megszállottság is kell ehhez a sporthoz, de aki egyszer belekóstol, általában nem tudja abbahagyni. A miértekről, motivációról, kihívásról és az érem másik oldaláról mesél nekünk vendégszerzőnk, Budácsik Attila, a Finisher blog …