karrier

négynapos munkahét - tapasztalat - vezető

Másodállás vezetői szemmel: hogyan reagálj a fusizásra?

Régi tanács, hogy érdemes több lábon állni, de valószínűleg 2020 óta maxolják ki ezt igazán az emberek: a gazdasági helyzetből fakadó kényszerűség és a home office adta lehetőség találkozásából pedig megszülettek a munkavállalók, akik egy fenékkel több lovat is megülnek.

hogyan kérj fizetésemelést - üzlet - siker - online férfimagazin

Így kérj fizetésemelést 5 lépésben

A 21. század elmúlt két évtizedében a munkakultúra is rengeteget változott, azonban a dolgozók egy része még manapság sem mer őszintén, fenntartások nélkül beszélni a fizetéséről, az anyagi helyzetéről. Ebből következik, hogy a fizetésemelés kérése a legtöbb alkalmazott számára kifejezetten kellemetlen lépés. 

négynapos munkahét - egészség - mentális erő 2023

Így hat a szervezetedre a négynapos munkahét

A 4 Day Week Global nevű nonprofit szervezet átfogó kutatása 41 amerikai és kanadai vállalat dolgozóinak egészségi állapotát és egzisztenciális helyzetét mérte fel, hogy kiderüljön, valójában milyen hatással van a négynapos munkahét a munkavállalók életére.

legkeresettebb új szakmák 2023

10 éve ismeretlen fogalom volt, ma a legkeresettebb szakma

A generatív mesterséges intelligencia és más intelligens technológiák térnyerése, valamint a „zölddé válás” iránti törekvés bizonyos szakmák iránti kereslet növekedéséhez vezet a következő öt évben, míg más pozíciókat az elavulás kockázata fenyeget.