interjú
Kende-Hofherr Krisztina: Akard jobban, mint amennyire félsz tőle
8 kérdés és 8 válasz Kende-Hofherr Krisztinával.
Galambos Márton: Kevesen érzik át azt az ürességet, amit egy sikeres ember érez, ha magányos
8 kérdés és 8 válasz Galambos Mártonnal.
Sárospataki Albert: Nincs üzleti siker alázat és kudarcok nélkül
8 kérdés és 8 válasz Sárospataki Alberttel.
Lizsicsár Miklós: A lezser fine dining robbant, új időszámítás kezdődött a St. Andrea Restaurant életében
A St. Andrea Restaurant történetében az újranyitással együtt új időszámítás is kezdődött. Mit jelent a lezser fine dining? Mitől lesz egy szerviz emlékezetes és mit keresett Lizsicsár Miklós szmokingban egy katonai kétéltűn a Bakonyban?
Mi nem iPadet árulunk körülötte egy autóval, hanem Alfa Romeót
Az Alfa Romeo vezérigazgatója a jövőről beszélt – Jean-Philippe Imparato izgalmas részleteket árult el az olasz gyártó terveiről, melyekkel olykor bátran szembeszállnak az autóipari trendekkel.
Gazsi Zoltán: Stabilitás kell ahhoz, hogy rugalmasak tudjunk lenni
Ami eddig biztos volt, most az is mind bizonytalan – mit tehetsz vezetőként krízishelyzetben az alkalmazottaid jóllétéért? Hogyan fejleszthető a vezetői (ön)bizalom? Vállalhatod-e vezetőként a sebezhetőséged? Gazsi Zoltánnal beszélgettünk.
Prisztavok Zoltán: Nem pezsgőt és bort árulunk, a Kreinbacher egy életérzést közvetít
Mitől olyan különleges a magnum hatás? Hol van a pezsgő helye a modern gasztronómiában és hol tart most a Kreinbacher Birtok missziója? Prisztavok Zoltánnal, a Kreinbacher Birtok kereskedelmi és marketing vezetőjével beszélgettünk.
Rakonczay Gábor: Nincs olyan vihar, amelynek ne lenne egyszer vége
A vihartól és a hullámoktól leszel erősebb, a nehézségek pedig mindig magukban hordozzák a fejlődés lehetőségét.