Massimo Bottura Miamiban nyit új éttermet
Massimo Bottura, a világhírű olasz étterem, az Osteria Francescana séfje és tulajdonosa, az amerikai online étterem-foglalási szolgáltatóval, a Resyvel közösen tervezi megnyitni legújabb éttermét Miamiban.
Massimo Bottura, a világhírű olasz étterem, az Osteria Francescana séfje és tulajdonosa, az amerikai online étterem-foglalási szolgáltatóval, a Resyvel közösen tervezi megnyitni legújabb éttermét Miamiban.
Az éttermet egy lokálpatrióta testvérpár, Szin Csaba és Szin Bence álmodta meg, és gondoskodtak róla, hogy világszínvonalú élményben legyen része mindazoknak, akik betérnek hozzájuk.
Véget ért a Bocuse d’Or lyoni döntője, Dalnoki Bence, Széll Tamás és Nyikos Patrik gyönyörű csapatmunkával érte el a dobogó harmadik fokát. A második helyen Norvégia végzett, a dobogó legfelső fokára Dánia állhatott fel.
Rekordmennyiségű champagne fogyott tavaly, az eladások 2022-ben először haladták meg globálisan a 6 milliárd eurót, miután a francia pezsgőházak exportja jelentősen megugrott, hogy lépést tudjanak tartani a korlátozások után megugrott kereslettel.
A világ egyik legnépszerűbb whisky márkája után a Jack Daniel’s gyártója most a rum-bizniszbe is beszállt: lezárult az akvizíció, amelynek keretei között a Diplomatico Rum a Brown-Forman csoporthoz került.
A világon mindössze 142 három Michelin-csillagos étterem van, de ebből a szűkös társaságból is kiemelkedik egy, a Noma.
A koktélok nem csak szilveszterkor működnek jól: a The Sassy a mélyebb, komoly ízek kedvelőinek szerepelhet a repertoárjában, míg az alkoholmentes The Posh bármelyik baráti találkozó édes fénypontja lehet.
Persze ízlések és pofonok, a gasztronómia nem egy objektív sportág, de a Big 7 Travel most összeállította a maga listáját a világ 50 legjobb pizzériájával.
Talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Szabadfi Szabi az egyik legismertebb pék az országban, aki sokat tett a hazai kovászforradalomért, és komoly szerepe volt abban, hogy mostanra gombamód elszaporodtak a kézműves pékségek.
A Hungaria Rosé Extra Dry egymás után negyedszer is lenyűgözte az Effervescents du Monde, a világ egyik legjelentősebb pezsgőversenyének zsűrijét.
Januári leállással, a fejlesztésekre szánt tartalékok mozgósításával készülnek a magyar kisüzemi sörfőzdék a téli hónapokra, miközben, aki teheti, igyekszik bővíteni az exportot, hogy eurós bevételekre tegyen szert
Egy igazán különleges szilveszteri programot ajánlunk mindazoknak, akik egy Michelin-csillagos étteremben szeretnének éjfélkor 2023-ra koccintani.