Aperitivo néven nyitott új bisztrót a Két Szerecsen
A Két Szerecsen mára a Nagymező utca kulthelyévé vált, bármennyire is nehéz elhinni, jövőre már 25. születésnapját ünnepli az étterem, a vendégek érdeklődése viszont továbbra is töretlen.
A Két Szerecsen mára a Nagymező utca kulthelyévé vált, bármennyire is nehéz elhinni, jövőre már 25. születésnapját ünnepli az étterem, a vendégek érdeklődése viszont továbbra is töretlen.
Hogyan kapta nevét a Hadik kávéház és a Szatyor bár? Milyen volt az eredeti belső tér? Miért a Hadikba járt Karinthy és melyek a kávéház azon részei, amelyek ma is eredetiek és az egykori helyből maradtak fenn?
Kilenc év és több mint 30 hazai szeletbár után, november végén megnyitotta első külföldi egységét a Pizza Me.
A Matild Palota, mely a belvárosi társasági élet régi-új központja, év végére izgalmas gasztronómiai ajánlatokkal és káprázatos programokkal készül azok számára, akik szeretnék egy kicsit varázslatosabbá, egy kicsit csillogóbbá tenni az idei ünnepvárást.
Stájerország minden porcikája varázslatos téli tájakkal, kulináris élvezetekkel és megannyi felfedezésre váró élménnyel vár, Schladming-Dachstein régiója viszont valódi paradicsom, ha aktív kikapcsolódásra vágysz.
A világ egyik legszebbjének választott karácsonyi vásáráról, amely minden év decemberében a Vörösmarty téren kap helyet, már szinte mindent láttak a magyar és külföldi érdeklődők.
Kreif Zsuzsanna és Zétényi Borbála animációs filmrendezők Gasztrológiai előrejelzés című kiállításának tárlatvezetése a Culinary Institute of Europe-ban.
Új étlappal, főként helyi alapanyagokból készült ételkülönlegességekkel, komplex bisztrókínálattal és csúcspörkölők kávéival várja vendégeit a szarvasi Újváros Bisztró.
Az Első Magyar Gin Manufaktúra Zrt. bemutatta a nagysikerű The Winery Collection negyedik tételét: már a boltokban az Opera Barrel Aged Gin – Kovács Nimród Battonage Chardonnay.
A gazdasági környezet vendéglátóiparra gyakorolt hatása, a megnövekedett energia- és alapanyagárak, valamint ezzel párhuzamosan a vendégszám csökkenése miatt bezár a budapesti Hauer cukrászda.
A videón az is látszik, hogy Andy arról is gondoskodott, hogy legyen mivel leöblíteni a kocsonyát, hiszen két üveg Bock bor is ott figyel a pulton. Kocsonya és bor – igazi magyaros páros!
Nemcsak a hazai, de a nemzetközi borszakma is komoly érdeklődést mutatott a Tokaj School of Wine Business (TSWB) egyedülálló borüzleti képzése iránt, rögtön az első évfolyamba Nagy-Britanniából és Szlovákiából is érkeztek hallgatók.