Timothée Chalamet a budapesti Rosenstein Vendéglőben járt
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Dűne első részéhez hasonlóan a nagy sikerű produkció folytatása is Magyarországon készül, a forgatások pedig július közepén hivatalosan is elkezdődtek.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Dűne első részéhez hasonlóan a nagy sikerű produkció folytatása is Magyarországon készül, a forgatások pedig július közepén hivatalosan is elkezdődtek.
Nyáron sorra lobbannak be a grillek a kertekben, ezért most ahhoz hoztunk néhány tippet, miként lehet fenntarthatóbbá tenni a sütögetést!
Ha a pazar látvány, ami Budapest legújabb és a Várnegyed egyetlen skybarjából eléd tárul, a hely szelleméből táplálkozó, ám egy vibráló metropoliszba illő, különleges koktéllap és a bár hangulatát tovább fokozó dizájnmegoldások nem ejtenek rabul, akkor semmi.
A világ 50 legjobb éttermét tömörítő lista idén 20. alkalommal jelent meg, Koppenhága pedig ezúttal is örülhet, hiszen a gasztronómia csúcsa ismét a dán fővárosban található.
A história szerint a Bloody Mary receptjét Fernand Petiot alkotta meg 1921-ben, Párizsban.
A történetben a csavar, hogy a 2017-es Chateau Avenue Foch különlegessége a palackon kívül keresendő, a magnum palack mellé járó NFT magában foglalja a Bored Ape Mutant című kép digitálisan védett tulajdonjogát, valamint a palackot díszítő további gyűjthető figurákat is.
A franciák szerint ez egy olyan eszmény, amit érdemes követni, ezt a hozzáállást pedig könnyen elsajátíthatod, bárhol is élj a világban.
A világ egyik legbefolyásosabb borszakmai lapja, a Wine Spectator idén összesen négy magyar – három budapesti és egy miskolci – étterem borlapját is díjazta.
Pezsgő, cava, franciacorta, champagne – a buborékos italok néhány évvel ezelőtt ismét berobbantak a köztudatba, a tradicionális pezsgő pedig itthon is újra elfoglalta az őt megillető helyet a gasztronómia iránt érzékeny fogyasztók körében.
Megjelent a Michelin Guide legújabb listája, amely első ízben ismert el a gasztrokultúra legjobban várt csillagával közel-keleti éttermeket, ezzel pedig Dubaj lett az első úti cél a térségben, amelynek éttermei bekerültek a világhírű Michelin-kalauz étteremajánlójába.
Kitűnő koktélok, különleges italok és valódi klasszikusok mesteri kivitelezésben, nem utolsó sorban minden helyen egyedi környezetben – az ország legjobb koktélbárjai nem mindennapi élményeket kínálnak.
Hosszabb szünet után újra megnyílt az Aria Hotel Budapest Hercegprímás utcára néző étterme, a Café Liszt.