cikkek a tagben

Audi


20 tisztán elektromos meghajtású modellel támad az Audi

Tovább olvasom

Nagy-szín-pad? – Audi RS5 teszt

Tovább olvasom

Szokatlan színben érkezik az új Audi RS4

Tovább olvasom

Audi S6 2020

Az Audi S modellek esetében a dízelmotor is maximálisan megállja a helyét.

Új Audi RS 4 Avant

Még erőteljesebb megjelenést kapott a népszerű modell új változata.

20 kilométeres hatótávot és 20 km/h sebességet ígérő, akár az autó csomagtartójában is tölthető mikro-mobilitási megoldást mutatott be az Audi, amellyel már a jövő évtől találkozhatunk a városi utakon.

ABT RS3

A német tuningcég mérnökei most a négykarikás márka kisebb modelljéhez nyúltak hozzá, hogy a tőlük megszokott módon húzzák még tovább a már gyári konfigurációban is 400 lóerős RS3-mat.

Audi SQ8

48 voltos mild-hibrid rendszer, elektromos kompresszor és kétfokozatú turbófeltöltés összehangolt eredménye a legerősebb dízel erőforrás, ami az Audi SUV palettáján a legújabb modellváltozatba kerül.

Audi e-tron

Röviddel a forgalmazás megkezdése után már vissza is hívják az Audi e-tron modelleket a márkaszervizbe: tömítetlenségi probléma okozhat rövidzárlatot, egyes esetekben akár tüzet a német villanyautóban.

Audi TT Quantum Gray Edition

2019. június 5-től közvetlenül a gyártótól, online is lehet új Audit vásárolni. Az első típus, amellyel ezt az értékesítési modellt tesztelik, a limitált kiadású Audi TT Quantum Gray Edition.

Audi RS 5 Sportback

Mostantól Európában is rendelhető az új Audi RS5 Sportback, az első megrendelt példányok szállítását az év közepére ígéri a német autógyártó.