Audi

új Audi Q4 e-tron - elektromos autó 2023

Érkezik az új Audi Q4 e-tron

A megújult Q4 e-tron sorozat a 2024-es modellévre áthangolt futóművel, gazdaságosabb működéssel, karakteres hanggal és bővített alapfelszereltséggel érkezik.

audi - vw - dízelbotrány

Beismerő vallomást tett az Audi volt vezetője

Beismerő vallomást tett kedden a müncheni tartományi bíróságon Rupert Stadler, a német Volkswagen csoporthoz tartozó Audi autógyár igazgatótanácsának volt elnöke a VW dízelbotrányának eddigi legnagyobb szabású büntetőperében.

audi tt - győr - autóipar - online férfimagazin

25 év, 3 generáció: Audi TT

25 év, három generáció: az Audi dizájntörténelmet írt az Audi TT modellekkel. A sportautó 1998-as premierje óta egyedi formavilágával és az általa nyújtott vezetési élménnyel világszerte lelkesíti rajongóit.

autó - autóipar - újrahasznosítás - Audi

Újrahasznosított autó?

A kiöregedett autók körforgásos gazdasági potenciálját vizsgálja az Audi és a MaterialLoop névre keresztelt projektjével újabb lépést tesz a jövő zárt autóipari anyagkörforgásai felé.

audi rs6 - jubileum

RS6 – idén 20 éves az Audi egyik legizgalmasabb autója

Aligha készült izgalmasabb autó az Audi Sport GmbH részlegén, mint a két évtizeddel ezelőtt bemutatott Audi RS6 – amely kiemelkedő menetteljesítményével és kiváló mindennapos használhatóságával négy generáción át határozta meg alapjaiban a nagyteljesítményű kombik mezőnyét.