Máris a visszatérésen gondolkodik Ibrahimovic

Igényesférfi.hu Igényesférfi.hu | 2023.11.01 | Sport | Olvasási idő: 2 perc
Máris a visszatérésen gondolkodik Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic idén júniusban jelentette be, 41 évesen befejezi pályafutását profi labdarúgóként: a svéd klasszis az AC Milan utolsó mérkőzésén búcsúzott a San Siro közönsége előtt.

Ibrahimovic összesen 511 gólt szerzett olyan klubokban, mint a Paris Saint-Germain, a Manchester United, valamint az AC és az Inter Milan, és négy országban nyert bajnoki címet. 2020 elején kezdte meg második etapját az AC Milannál, miután 2011-ben megnyerte a Scudettót, és az előző idényben ismét bajnoki címet szerzett, de sorozatos sérülései miatt csak négyszer játszott és egy meccsen kezdett a Serie A-ban az utolsó szezonban.

Néhány hónappal a visszavonulás után Ibrahimovic már a visszatérésen gondolkodik.

Az olasz Corriere della Sera napilap számolt be a hírről, miszerint Ibrahimovic már találkozott is Stefano Piolival, az AC Milan vezetőedzőjével, hogy átbeszéljék a visszatérés lehetőségeit. Ibra természetesen nem játékosként, hanem az edzői stáb tagjaként segítheti a jövőben az AC Milan csapatát. Arról, hogy pontosan milyen pozíciót kínálhatnak fel a svéd klasszisnak egyelőre nincs hír, azt viszont tudjuk, hogy Ibra motivációban is erős, győzelmi beszédétől korábban az asztal is borult.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!