John Wick egy vonaton, aktatáskával: előzetest kapott Brad Pitt új akciófilmje, a Bullet Train

Brad Pitt - Bullett Train - előzetes

A Bullet Train első előzetese elhagyta az állomást, és egy véres utazásra viszi a nézőket. Brad Pittet még nem igazán láthattuk ilyen jellegű akciófilmben, így már csak ezért is különösen izgalmas, hogy mi fog kisülni végül a filmből, amelynek előzetésben poénok és verekedések váltják egymást.

Az előzetes alapján a Bullet Train alapsztorija nem találja fel újra a műfajt, Brad Pitt egy bérgyilkost alakít benne, aki hosszú évek öldöklése után a béke nagykövete lesz, de hát mit lehet tenni, ez nem egy olyan szakma, amit csak úgy otthagy az ember.

Főleg, ha még jó is benne.

Azonban úgy tűnik, Pitt karakterét, Ladybugot (Katicát) mindössze egy utolsó meló választja el a nyugdíjas évektől, amikor a kis tóparti viskóba visszahúzódva egész napot pecázással töltheti (legalábbis a kalap alapján azt feltételezzük, hogy ez lehet minden vágya), aztán ahogy ilyenkor lenni szokott, semmi sem megy olyan egyszerűen. Egy aktatáskát kellene elhozni egy japán bullet trainről (érted…), a lelki békét kereső bérgyilkosunk azonban nem várt akadályokba ütközik.

Egyebet nem tudunk meg a cselekményről, de talán ez nem is olyan fontos. A lényeg, hogy az előzetes alapján rengeteg akcióra számíthatunk, némi humorral megfűszerezve, ahogy azt a mostani trendek szerint kell. Reméljük, hogy nem lőtték el a legjobb jeleneteket az előzetesben.

Nem véletlen, ha valahonnan ismerős lehet a stílus, hiszen az Atomszőke, Deadpool 2 és a John Wick filmek rendezője, David Leitch jegyzi a Bullet Traint is. Kicsit olyan, mintha a felsorolt filmeket bedobta volna a rendező egy turmixba, majd dekorációként a pohár szélére odatűzte volna Pittet. Izgalmak, csipkelődések, emlékezetes és furcsa karakterek, no meg persze rengeteg brutális akció egy nagysebességű hullámvasúton.

Ha a modern akciózsáner jegyei nem lennének eléggé stílusosak, akkor a véres akciót aláfestő, Bee Gees-féle Stayin’ Alive gondoskodik erről. Ráadásul még egy spanyol feldolgozást is hallhatunk a slágerből, amikor a spanyol énekes, Bad Bunny által alakított bérgyilkos tör Ladybug életére.

Kíváncsiak várjuk július 15-ét, amikor a film mozikba kerül, és reménykedünk, hogy ez az akciófilm jobban sikerült, mint Pitt exfelesége, Angelina Jolie Akik az életemre törnek című filmje.

Hirdetés

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!