Kultúra

Keanu Reeves - Forma-1 sorozat - film - online férfimagazin

A halhatatlanság témáját boncolgatja Keanu Reeves első regénye

A Holtpont, a Mátrix és a John Wick sztárja a Good Morning America című műsorban jelentette be, július végén megjelenik első saját regénye, mely a szintén általa jegyzett képregénysorozat, a BRZRKR univerzumába repít vissza. A történet középpontjában egy halhatatlan harcos és korokon átívelő, gigászi küzdelmei állnak.

elhunyt benedek miklós

Elhunyt Benedek Miklós

Méltósággal viselt betegség után, életének 78. évében kedd reggel elhunyt Benedek Miklós, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, színházi rendező, érdemes és kiváló művész.

one life - anthony hopkins - film

Anthony Hopkins hotel lobbykban rögtönzött zongorakoncertjeit nem lehet megunni

A 85 éves Anthony Hopkins még korántsem gondol a nyugdíjba vonulásra, olyannyira, hogy idén a Freud utolsó ülésében játszott, és a jövőben két új filmben is feltűnik majd. A színészkedésen túl azonban a zene a lovaggá ütött walesi művész életen át tartó szerelme, és tehetségét nemcsak 4,9 millió Instagram követője, hanem random hotelekben megszálló emberek előtt is szereti megvillantani.

a játszma - előzetes

Kulka János őszintén beszélt afáziájáról

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, nemrég Friderikusz Sándor podcast műsorának vendége volt, ahol testvérével, Kulka Janinával együtt beszéltek a színész életéről és az elmúlt időszak kihívásairól.

a szabadság hangja - film - online férfimagazin

A legfontosabb 7 film, ami 2023-ban meghatározta a filmipart

8,8 milliárd dollár, ennyi folyt be idén a mozipénztáraknál, ami még mindig mintegy 20 százalékkal elmarad 2019 azonos időszakához képest, de 21 százalékkal több, mint tavaly. Nézzük, a Barbanheimer jelenségtől a Taylor Swift-hatásig hogyan alakult a globális piac és melyek voltak 2023 legfontosabb filmjei!