30 új név került fel az idei Sziget fellépőinek változatos listájára!

Igényesférfi.hu Igényesférfi.hu | 2019.02.12 | Életmód | Olvasási idő: 2 perc
30 új név került fel az idei Sziget fellépőinek változatos listájára!

Harminc új fellépő nevét hozták nyilvánosságra az idei Sziget fellépőinek változatos listájáról. Köztük ott van Post Malone, Franz Ferdinand, Tove Lo, James Blake vagy a Years&Years is. Íme, a részletek!

Először érkezik Magyarországra az amerika rapper, a multi-platinalemezes Post Malone, aki a minap, a Grammy átadón a Red Hot Chili Peppers-szel kollaborálva lépett színpadra. Szintén a Szigetre tart a skót rockbanda, a Franz Ferdinand és a legújabb lemezével idén januárban előrukkoló James Blake is. A legfrissebb listán szerepel a koncertjein gyakorta cicit villantó Tove Lo, az R’n’B, house, electropop elemekből táplálkozó Years&Years, a francia énekes-dalszerző, Jain, az ausztrál énekes-szerző multi instrumentalista Xavier Rudd, az angol indie rock formáció, az Razorlight vagy a Ryan Lott “zeneszerzőzseni” és társai által alkotott zenekar, a Son Lux. CLOSE című live show-jával érkezik Richie Hawtin, továbbá a most bejelentett nevek közt szerepel az amerikai pszichedelikus/experimental banda, a Yeasayer, az osztrák Wanda zenei társulat, a tavalyi koncertjét pótló Yellow Days, a svéd énekes-dalszerző, Tove Styrke, a tehetséges előadóművész és szerző, Masego, trappes alapot, soulos énekkel vegyítő manchesteri IAMDDB, napjaink egyik legnagyobb jamaikai sztárjának projektje a Protoje &The Indiggnation, a clevelandi blues-rock banda, a Welshly Arms, a brit zenész/dalszerző/producer Elderbrook, a szintipop/indie rock előadó, Roosevelt, a Holland DJ páros, a W&W, az izraeli psytrance DJ-duó, a Vini Vici, Diamanté Anthony Blackmon, azaz DJ Carnage, az angol DJ, Sigala, a trap fenoménként elhíresült Hucci, a norvég énekesnő, Anna of The North, a francia zenész-dalszerző, Fakear valamint a Valeras nevű rock formáció.

Számos név már korábban napvilágra került, köztük Ed Sheeran, a Foo Fighters, a Florence + The Machine vagy például a Twenty One Pilots is. Március 7-én jegyárforduló, minden további információ a jegyekről és az eddig ismertetett programól a Sziget 2019 weboldalán.

(Kiemelt kép: Bodorkós Máté)

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!