programajánló

Andre Rieu koncert 2024 Budapest

André Rieu 7 év után visszatér Magyarországra

2024. november 9-én – hét év után – újra Budapesten, ezúttal az MVM Dome-ban kápráztatja el közönségét a világhírű holland hegedűművész és karmester, André Rieu, aki világkörüli útjának egyik állomásaként érkezik a magyar fővárosba magánzenekarával, fantasztikus kórusával, és a világ különböző tájairól érkező kivételes szólisták produkciójával.

Art Market Budapest 2023

Megnyitott az Art Market Budapest

Az Art Market Budapest jóvoltából néhány napra újra Budapest válik Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelyévé: 2023. október 19-22. között Közép- és Kelet-Európa legnagyobb nemzetközi vására, Magyarország leggazdagabb kortárs képző- és fotóművészeti válogatása 4 kontinens közel 30 országából mintegy 100 kiállító választékát hozza el a közönségnek.

Whisky Show - 2023 Budapest - programajánló

Új helyszínen vár a Whisky Show

Idén új helyszínen, immáron tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre a Whisky Show: 2023. október 28. és 29. között a Millenárison találkozhatnak a whisky- és párlatkedvelők.

BrandFestival 2023

Újabb sztárelőadókat jelentett be a BrandFestival

A videós tartalomkészítés átalakulása az AI érkezésével, az ügynökségek új célcsoportja, a mesterséges intelligencia és a vállalati kultúra – többek között ilyen és ehhez hasonló kérdéseket helyez nagyító alá Közép-Európa egyik legjelentősebb márka- és vállalati stratégiai csúcstalálkozója, a BrandFestival.

Etyek - champagne - brunch 2023

Pezsgő és vasárnapi brunch Etyeken

Ezúttal egy vasárnapi programmal jelentkezik az etyeki Rókusfalvy Birtok: a Pezsgő & Brunch izgalmas ízekkel, aranyló buborékokkal és chill-hangulattal, valamint élő és elektronikus zenével várja vendégeit augusztus 13-án!

50 cent Budapest 2023

50 Cent újra Budapesten

Ismét Magyarországon ad koncertet a világ egyik legsikeresebb rappere, 50 Cent. A 47 éves Grammy-díjas amerikai előadó október 18-án a Budapest Sportarénában lép fel.

hollywood vampires Budapest 2023

Vámpírok bálja az Arénában

Erős két estéje lesz július közepén a rock ’n’ roll szerelmeseinek: egy nappal a Guns N’ Roses koncertje előtt a Papp László Sportarénában lép fel a rock jelenlegi egyik legjelentősebb szupercsapata, a Hollywood Vampires.

Gourmet Fesztivál 2022 - program

Új lendület a gasztronómiában

Míg tavaly az „örökség” témáját járhattuk körül a hazai gasztronómia legátfogóbb eseményén, idén az „új generáció” kerül a középpontba június 2-4. között a Millenárison, az MBH Bank Gourmet Fesztiválon.

Hungaria nagykoncert 2024

Közel 30 év után újra összeáll a Hungária

A 29 évvel ezelőtt, az akkori Népstadionban mintegy százezer néző előtt megtartott Hungária koncertet követően újra összeáll és feltehetően utoljára lép fel minden idők egyik legsikeresebb magyar zenekara a nemzeti stadionban, a Puskás Arénában.