programajánló

Etyek - champagne - brunch 2023

Pezsgő és vasárnapi brunch Etyeken

Ezúttal egy vasárnapi programmal jelentkezik az etyeki Rókusfalvy Birtok: a Pezsgő & Brunch izgalmas ízekkel, aranyló buborékokkal és chill-hangulattal, valamint élő és elektronikus zenével várja vendégeit augusztus 13-án!

50 cent Budapest 2023

50 Cent újra Budapesten

Ismét Magyarországon ad koncertet a világ egyik legsikeresebb rappere, 50 Cent. A 47 éves Grammy-díjas amerikai előadó október 18-án a Budapest Sportarénában lép fel.

hollywood vampires Budapest 2023

Vámpírok bálja az Arénában

Erős két estéje lesz július közepén a rock ’n’ roll szerelmeseinek: egy nappal a Guns N’ Roses koncertje előtt a Papp László Sportarénában lép fel a rock jelenlegi egyik legjelentősebb szupercsapata, a Hollywood Vampires.

Gourmet Fesztivál 2022 - program

Új lendület a gasztronómiában

Míg tavaly az „örökség” témáját járhattuk körül a hazai gasztronómia legátfogóbb eseményén, idén az „új generáció” kerül a középpontba június 2-4. között a Millenárison, az MBH Bank Gourmet Fesztiválon.

Hungaria nagykoncert 2024

Közel 30 év után újra összeáll a Hungária

A 29 évvel ezelőtt, az akkori Népstadionban mintegy százezer néző előtt megtartott Hungária koncertet követően újra összeáll és feltehetően utoljára lép fel minden idők egyik legsikeresebb magyar zenekara a nemzeti stadionban, a Puskás Arénában.

Gourmet Fesztivál 2023

Fókuszban az új gasztrogeneráció

Több mint 100 kiállító, köztük mintegy 50 étterem, tucatnyi cukrászda, valamint street food ételek, nemzetközi konyhák és különböző italok a söröktől, boroktól, pezsgőkön át a koktélokig – ezt kínálja a legjelentősebb hazai gasztroesemény, a Gourmet Fesztivál.