cikkek a tagben

Budapest


Itt a főváros első szabadvízi strandja, nyílik a SHO BEACH BudaPart

Tovább olvasom

Szombaton nyit Rácz Jenő új étterme, a Rumour

Tovább olvasom

Cukrászdaként nyit újra a Michelin-csillagos Borkonyha

Tovább olvasom

mol limo - opel combo cargo

Nyolc, kifejezetten csomagszállításra alkalmas Opel Combo Cargo kishaszongépjárművel bővítette flottáját a Mol Limo.

Art Market Budapest - 2021

Négy kontinensről 120 galéria, intézmény és művészeti projekt mutatja be több mint 500 magyar és nemzetközi képzőművész és fotográfus több ezer munkáját a 11. Art Market Budapest kortárs képzőművészeti vásáron.

Kaberé - Vígszínház - 2021

“Az előadás legfontosabb szimbóluma egy vonat, amelyre fel lehet szállni, alá lehet ugrani, vagy itt is lehet maradni… Hogy ki mit választ és miért, erről szól a Kabaré” – mondta a rendező.

Európai Innovációs és Technológiai Intézet

Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet célja, hogy az üzleti szféra, az oktatás és a kutatás közötti kapcsolatok szorosabbra fűzésével tovább erősítsék Európa innovációs képességét és segítsék a legfejlettebb megoldások kifejlesztését a jelenlegi sürgető globális kihívásokkal szemben.

Salt - Budapest - Michelin-csillag - 2021

Az Essência Restaurant – Tiago & Éva és a Salt is Michelin-csillagot kapott a budapesti Michelin-kalauz csütörtöktől elérhető, legfrissebb kiadása szerint

Brain Bar - programajánló - 2021

A klímaváltozás és a természetvédelem témakörei mellett számos égetően aktuális kérdés vár válaszokra, amelyeket az idei Brain Bar sokszínű előadói gárdájától kaphatunk meg szeptember 9-10-én a Millenárison.

Még egy kört mindenkinek - film

Idén is a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe mozikban egyetlen karszalag megvásárlásával lehet részt venni az eseményen.