Az újévi fogadalom nem működik. Az évrendezés igen.

Van 3 órád, hogy 2020 az eddigi legsikeresebb éved legyen?

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
  • 272
    Shares

hirdetés

Yearcompass - 2019 - 2020

Néhány magyar fiatal szerette volna tartalmasan eltölteni 2012 Szilveszter estéjét. Tavaly több, mint 700 000-en töltötték le a ma már 39 nyelven elérhető, az Éviránytűből idő közben stílusosan YearCompass névre keresztelt füzetet, amely segít lezárni az elmúlt éved és megtervezni a következőt.

hirdetés
hirdetés

Mi az a YearCompass?

A YearCompass egy ingyenesen letölthető füzet, amely segít lezárni az éved, és megtervezni a következőt. A hétköznapok rutinjában könnyű szem elől téveszteni, hogy merre tartasz, és mit szeretnél elérni. Arról nem is beszélve, hogy bár mindannyian álmodozunk, kevesen tervezünk – legalábbis eredményesen.

A YearCompass egyszerűen működik: irányított kérdéseken és gyakorlatokon keresztül bejárja veled az elmúlt egy éved, majd segít abban, hogy az álmaidat konkrét célokká formáld.

Az év során, egy Átlagos Szerdán nehéz meglátni a nagyobb összefüggéseket. Legtöbben a hétköznapjainkat rutinok alapján éljük, és ennek a rutinnak nem része az, hogy hátralépjünk, és ránézzünk arra, hová tartunk, mit szeretnénk elérni. A füzet egy eszköz arra, hogy ezt a lépést megtegyük, észrevegyük az év legszebb pillanatait és levonhassuk legnagyobb tanulságait, madártávlatból.

hirdetés

Az újévi fogadalom nem működik. Az évrendezés igen. A füzet második része abban segít, hogy az álmokból célok legyenek, a célokból pedig tettek. A YearCompass mára egy nemzetközi mozgalommá nőtt, amelynek tagjai lezárják az előző évüket, és megtervezik a következőt.

hirdetés
hirdetés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
  • 272
    Shares

Előző cikk Karakteres szilveszteri koktélok, amelyekkel garantált a siker!
Következő cikk 2020 legjelentősebb pénzügyi kockázatai