siker

fluktuáció - vezető

A hazai vállalatok fele nem számít növekedésre 2024-ben

A Randstad legfrissebb kutatásában felmérte, hogy milyen gazdasági várakozásokkal indítják 2024-et a hazai cégek. A HR Trends 2024-ből többek között kiderül, hogy a felmérésben részt vevő több mint 350 vállalat számít-e növekedésre, milyen toborzási terveik vannak és hogy mik a legnagyobb HR-kihívásaik.

állásinterjú - toxikus munkahely - jelek

7 mondat, ami nem hagyhatja el a szádat egy állásinterjún

Előfordult már, hogy olyasmi csúszott ki a szádon egy állásinterjú alatt, amit aztán azonnal megbántál? A félresikerült mondatokat, a kínos nyelvbotlásokat főként a lámpaláz és a stressz okozza, ez viszont nem jelenti azt, hogy ne tudnád kiküszöbölni őket.

negatív vezető - üzlet - siker - online férfimagazin

Neurofeedback: egy úttörő terápia, ami csodát művel a cégvezetőkkel

Egy vállalat igazgatása rendkívül komplex feladat: teljes figyelmet, odaadást és koncentrációt kíván. Hatalmas szellemi erőfeszítés, komoly áldozat – olykor lélekőrlő kötelezettség. Szerencsére létezik egy forradalmi terápia, mely megsokszorozhatja a mentális egyensúlyukból kibillent, hangulatváltozásokkal küzdő cégvezérek erejét.

hiba - felelősség - mentális erő - online férfimagazin

Hogyan ne bukj bele az újévi fogadalmaidba?

Ez a cikk arról szól, hogy hogyan lehet megtörni ezt a negatív spirált és rálépni arra az útra, ami valóban elvezet egy egészségesebb életmódhoz, a jobb emberi kapcsolatokhoz vagy akár egy új karrierhez.