siker

teljesítmény - tehetség - siker

Ezért teljesítenek alul a legtehetségesebbek is

Nem számít, milyen okos, nagy tudású vagy tapasztalt vagy, általában van különbség aközött, hogy mi az, amire képes vagy és mi az, amit általában megcsinálsz. Ez az egyik oka annak, hogy a tehetségek megtalálására fókuszáló erőfeszítések sokszor kudarcot vallanak.

kiégés - lemondás - felmondás

3 biztos jel, hogy ideje átadni a vezetői stafétát

Néhány nap különbséggel jelentette be lemondását az új-zélandi miniszterelnök, Jacinda Ardern és a Netflix alapítója, Reed Hastings is. Mindkét példa jól mutatja, hogy a vezetői kiégés valós, amit nem kell szégyellni, de hogyan lehet eldönteni, mikor jött el a visszalépés ideje?

magyar siker - bocuse

Óriási magyar siker a Bocuse d’Oron

Véget ért a Bocuse d’Or lyoni döntője, Dalnoki Bence, Széll Tamás és Nyikos Patrik gyönyörű csapatmunkával érte el a dobogó harmadik fokát. A második helyen Norvégia végzett, a dobogó legfelső fokára Dánia állhatott fel.

Cápák között 2023 első befektetés

Megvan a Cápák között idei első befektetése!

Négy sikeres széria után, január 8-án elstartolt a Cápák között új évada. Az RTL üzleti showműsora rögtön két befektetési ajánlattal indult. Tomán Szabina mellett Moldován András is ráharapott egy-egy üzletre, Balogh Petya pedig két vállalkozással is bővítené angyalbefektetői portfólióját.

hatékonyság - produktivitás

Hogyan legyél hatékonyabb tavalyi önmagadnál?

A produktivitás a kapitalizmus egyik kedvenc gyermeke, és noha az élet értelme egyértelműen nem az, hogy minél többet dolgozzunk, ha ugyanannyi idő alatt több dolgot is elvégezhetünk hatékonyan, miért ne tennénk?

kiégés - megelőzés

Előzd meg a kiégést, még a munkába állás előtt

A kiégés gyakran jár együtt depresszióval, szorongással vagy alvászavarokkal és a krónikus stressz többek között olyan egészségügyi problémákkal is összefüggésbe hozható, mint a szív- és érrendszeri betegségek vagy a magas vérnyomás.