Egy igényes férfi…

igényes férfi

Gianni:

„Az ápolt külsőn kívül az igényességhez a lelkiállapot is hozzátartozik. Fontos, hogy pozitív legyél, hogy jó energiák legyenek körülötted, ezt egyfajta belső kielégülésnek is lehetne mondani. És persze ne felejtsünk el odafigyelni a másikra, ez is ugyanúgy hozzátartozik az igényességhez, igényesnek lenni a kapcsolatainkra is.”Miklós Csabi:

„Ez egy rendkívül összetett kérdés. Azt gondolom, hogy egy igényes férfi legyen igényes nem csak saját magával, de a környezetével szemben is, legyen igényes a munkájára, a szerelmi életére és a lelki békéjére is, legyen igénye arra, hogy korszerűen, egészségesen éljen.”

Zólyomi Zsolt:

„Szerintem ezt a nők kényszerítik ki. Már nem elég a méreten felüli mobiltelefon és a sport autó ahhoz, hogy valaki stílusos legyen, habár itthon még mindig inkább a gazdagság látható jegyeire ügyelnek az emberek.”

Czanik Balázs:

„Természetesen alapvető kritérium az ápoltság, a jó megjelenés, de emellett én azt is hozzátenném, hogy törődjünk a testünkkel! Nem kell mindenkinek top formában lennie ahhoz, hogy igényes legyen, de figyeljünk oda az egészségünkre!”

Kiss Gergely:

„Azt gondolom, hogy nekünk, férfiaknak talán egy fokkal kevesebb figyelmet kell fordítani a szépségápolásra, mint a nőknek. Emellett azonban fontosnak tartom az ápolt arcbőrt, ápolt borostát, frissen mosott hajat és a körmökről se feledkezzünk meg.

A túlzásba vitt „mediterrán” stílust kevésbé érzem közel magamhoz, én inkább a minimalista vonalat követem, igyekszem olyan módszereket választani, amelyek minél kevesebb időbeli ráfordítást igényelnek. Bár most, hogy egyre többet kell ”kimásznom” a medencéből egy fokkal többet foglalkozom ezzel.

Az ápoltság mellett az öltözködés is ide tartozik. Próbálom mindig az alkalomhoz és a tárgyalási partnerhez illő ruházatot belőni, és természetesen az sem mindegy, hogy a lányaim mellett miben jelenek meg egy iskolai eseményen. Leginkább szolidabb olasz, osztrák, német, amerikai és magyar ruhaneműket hordok, igyekszem stílusosan ötvözni a trendeket.

Ahhoz azonban, hogy valakinek igényes legyen a megjelenése nem kell feltétlenül a legdrágább márkákat viselnie, olyan apróságok is fontosak lehetnek, mint például egy igényesen betűrt ing vagy egy vasalt nadrág.”

Hortobágyi Kászon:

„A férfiak egy része ma már ugyanannyit foglalkozik a külsejével mint egy nő. Ezt én túlzásnak tartom. Az igényesség számomra elsősorban kiegyensúlyozott, egészséges életmódot jelent és csak másodsorban jelenti a jól öltözöttséget és ápoltságot. Ennél a résznél biztosan sokan vitába szállnának velem. A jól öltözöttség alatt nem eleganciát értek, hanem stílust, valamilyen irányvonalat, egységességet amit képviselünk. Az ápoltság pedig számomra odafigyelést jelent. Szőr, bőr, haj, köröm és a test legyenek rendben, de nem kell túlzásba vinni, maradjunk férfiak. Az esetlegesség és természetesség látszatát szerintem fontos meghagyni.”

Manzárd Café:

Tibi: „Ha törődik, odafigyel önmagára és a környezetére. De merem remélni, hogy manapság nem egy olyan országban élünk már, ahol a villamoson a hónalj szag a legnagyobb baja az embernek.”
Laci: „A belső igényesség nagyon fontos. A lelke legyen ápolt, igényes és férfias.”

Pages: 1 2

Hirdetés

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print