cikkek a tagben

whisky


London Dry Gin, abszint és whisky – Férfi parfüm különlegességek I.

Tovább olvasom

#maradjotthon WhiskyFesztivál

A vendéglátóhelyekre vonatkozó korlátozások miatt a közelmúltban elmaradtak a rendszeresen megtartott kóstolóesemények is, így az italok kedvelőinek, az italkultúra iránt érdeklődőknek is kevesebb lehetőségük maradt, hogy szenvedélyüknek hódoljanak. A megváltozott helyzetben sok más terület után itt is az online térbe költöznek a rendezvények.

Whisky - aukció - hacker - támadás

A kollekció a 2014-ben elhunyt Richard Gooding amerikai üzletember hagyatékából adják el, egyes darabjai a várakozások szerint akár egymillió fontért is elkelhetnek.

whisky - gasztronómia

Egy titokzatos ázsiai vevő október elején például több mint egymillió dollárt fizetett egyetlen palack skót whiskyért a Bonhams aukciósház árverésén.

Bob Dylan whisky - gasztronómia - üzlet

Az amerikai whisky piac 52 százalékos bővülést produkált az utóbbi öt évben, ezzel 2017-ben elérte a 3,4 milliárd dolláros forgalmat.

penhaligons válogatás

London Dry Gin, abszint vagy whisky? Átlagos kérdés egy bárban, de nem egy parfümériában. Ritkán írunk férfi illatokról, most viszont egy különleges összeállítás első része következik. Zólyomi Zsolt parfümériájában jártunk, ahol a rengeteg kivételes parfüm közül kiválogattuk a különböző, alkohol ihlette parfüm kreációkat. Egy illat akkor tökéletes, ha illik a személyiséghez, kiegészíti a megjelenést és azonosulni …