cikkek a tagben

vállalkozás


Hogyan ne őrülj meg, ha minden napod munkanap?

Tovább olvasom

A legfontosabb erőforrás, ami nélkül egy vezető sem lehet hiteles

Tovább olvasom

A 13 legmotiválóbb Richard Branson idézet

Tovább olvasom

Szabadúszó - vállalkozó - tippek

A 8 legfontosabb kérdés, amivel érdemes tisztában lenned, mielőtt felmondanál.

Pál Zoli - olvasói levél

Pál Zoltán 28 évesen már több sikeres vállalkozás felfuttatásán van túl és azt is megtapasztalta, mit jelent egy motorbaleset következtében mindent új alapokra helyezni. Olvasói levél.

Design Terminal - 2019 - ősz

A mentorprogramban 2017 óta elsősorban társadalmi kihívásra innovatív megoldást kínáló, induló vállalkozásokkal dolgozik a Design Terminal.

Dallos Zoltán - alkalmazottból vállalkozó

Közel 3 évvel az alkalmazotti létből való kilépés, illetve két és fél év intenzív, 22 országot átívelő utazást követően és egy hónappal az Alkalmazottból Vállalkozó című könyv megjelenése után Dallos Zolival beszélgettünk.

Ötlet - megvalósítás

Walt Disney, akinek nem volt elég kreativitása. Michael Jordan, aki nem volt elég tehetséges. J.K. Rowling, akit tizenkét kiadó utasított vissza mndván, hogy senki nem olvas felnőtt mesét. Hányszor kell nekivágni egy ötlet megvalósításának és mire elég egyáltalán egy ötlet?

webáruház - másodállás -üzlet

Egyesek szerint a mai technológiai és piaci környezetben, a bérelhető webáruházak és a terjedő dropshipping korában egy webshopot beindítani egyáltalán nem nehéz, és nem igényel nagy befektetést.

mentorhip - mentor - férfimagazin

18 sikeres fiatal magyar vállalkozó várja kezdő vállalkozók jelentkezését – indul a Mentorship 3. évad