vállalkozás

Cápák között - utolsó adás - Balogh Petya

Balogh Petya: te vagy a tökéletes vállalkozó!

A Cápák között című üzleti show műsor ötödik részével a széria hatodik évada is véget ért. Az utolsó részben is izgalmas üzleti ötleteket hoztak a jelentkezők a Cápák elé az élelmiszeripartól kezdve a szájhigiéniára kínált megoldáson át a férfi divatig és kiderült többek között az is, Balogh Petya szerint milyen a tökéletes vállalkozó.

vezető - munkaerő - hr - fluktuáció

Már nem kopogtat a NAV, de mindent lát

Az utóbbi években gyökeresen megváltoztak az adóhatóság ellenőrzési módszerei: míg a korábbi években a revizorok egy megbízólevéllel „kopogtattak”, addig ezt felváltották az úgynevezett asztal mellől végezhető „desk audit” eljárások.

Elizabeth Holmes 2023

Fegyverré válhat a beszédhang egy vállalkozó kezében

Idén májusban kezdte meg 11 éves börtönbüntetését Elizabeth Holmes, a Theranos nevű biotechnológiai startup alapítója, aki dollármilliárdokat csalt ki befektetőtől egy nemlétező genetikai elemző eljárásra. Sikerében kulcsszerepet játszott mesterségesen elmélyített, „férfiasított” hangja.

Cápák között ötödik évad

Jön a Cápák között új évada!

A Cápák között négy sikeres széria után 2023. január 8-tól újra jelentkezik vasárnap esténként a legújabb, ötödik évadával. A Cápák személye változatlan, befektetési kedvük viszont nagyobb, mint valaha!