teszt

iPhone 15 - Huawei - Mobilfotózás

10 csúcsmobil, ha a legjobb kamerát keresed

A 2024-es Mobil Világkongresszus előtt mutatkozott be a Honor legújabb csúcstelefonja, a Magic6 Pro, melyet már akkor az egekig magasztalt a DXOMark független tesztlabor. Nem véletlen, hogy mostani, a legjobb kamerarendszerrel rendelkező mobilokat tömörítő listájukon is ez a készülék lett a befutó.

Mio MiVue C560

Alapmodell vagy full extra? Kamerában is számít: MiVue C560 és C798 Dual teszt

Egyre több autóban láthatunk az utóbbi időben a szélvédőre rögzített fedélzeti kamerát, amely a közlekedés során videofelvételen rögzíti az előttünk haladó forgalmat, valamint számos kiegészítő információt. A memóriakártyáról később visszajátszható felvételek szerencsés esetben nem a közösségi oldalakra kerülnek méltatlankodó bejegyzések formájában, hanem egy-egy vitatott szituációban segítenek rekonstruálni a történteket, illetve megtalálni vagy azonosítani a kár okozóját, felelősét.

Audi - teszt - férfimagazin

Interaktív élményszínház – Audi TT RS teszt

A fiúk sosem nőnek fel, csak a játékaik lesznek egyre nagyobbak és drágábbak. Erre remek bizonyíték az új Audi TT RS, egy mérnöki remekmű, amely hibátlan előadást prezentál látványban és hangban egyaránt, visszarepít a gyerekkorba, a felhőtlen játék és kacagás korszakába.