cikkek a tagben

pandémia


Íme, a világ 10 legboldogabb országa 2021-ben

Tovább olvasom

A Zoom-fáradtság valós veszélyt jelent, de tehetsz ellene

Tovább olvasom

A kiégés nem válogat: Van miért aggódni a vezetés jövője miatt

Tovább olvasom

vakcina - egészség - gdpr

Az érvényes regisztrációval rendelkezők a Sinopharm- és az AstraZeneca-oltás mellett már Szputnyik vakcinára is foglalhatnak időpontot a készlet erejéig.

apaság - gyereknevelés - pandémia

Ha egy gyermeknek ebben az életkorban nyelvi problémái vannak, felnőtt korára háromszor nagyobb valószínűséggel lesznek mentális problémái és kétszer nagyobb valószínűséggel lesz munkanélküli.

koronavírus-járvány - india

Az egészségügyi szakembereket is meglepte az Indiában tomboló koronavírus-járvány, amely – a hivatalos adatok szerint – már naponta hússzor több halálos áldozatot követel, mint februárban.

terasznyitás - virológus - 2021

Kemenesi Gábor arra igyekezett felhívni a figyelmet, hogy a terasznyitás ellenére sem szabad megfeledkezni a felelősségről, illetve a tényről, hogy a járvány még tart, a hétvégi bulizós képek főszereplői pedig a 10-25 %-ban átoltott fiatalok.

Görögország - utazás - 2021

A görög előírás szerint a negatív vírusteszt nem lehet régebbi három naposnál, az oltás esetében pedig legalább két hétnek kell eltelnie a második dózis beadásától, mielőtt Görögországba érkezne az illető

vakcina - egészség - gdpr

A jelenlegi járványhelyzetben felmerül a kérdés, hogy a munkáltató jogosult-e kezelni a foglalkoztatottak koronavírus elleni védettségére vonatkozó adatait.

Moderna - vakcina - AstraZeneca - koronavírus

Nem halálosabb, de fertőzőbb a koronavírus Nagy-Britanniában felfedezett variánsa – mutat rá két egymástól független, frissen publikált tanulmány.