cikkek a tagben

Michelin csillag


Egy hétvége, ami csak az ízekről szól-Gourmet fesztivál 2015

Tovább olvasom

Babel Budapest

Újabb magyar gasztronómiai sikerek – bemutatták a 2019-es európai Michelin-kalauzt, a Michelin Main Cities of Europe Guide 2019 című kiadványát, 38 európai nagyváros legjobbnak ítélt éttermeivel.

Onyx étterem Budapest - férfimagazin

Újabb magyar gasztronómiai sikerek – bemutatták a 2018-as európai Michelin-kalauzt, a Michelin Main Cities of Europe Guide 2018 című kiadványát.

Borkonyha - gasztronómia - Michelin-csillag - férfimagazin

Március 26-án Budapesten jelentik be a Michelin-kalauz európai éttermeinek friss listáját.

Széll Tamás - Bocuse d’Or ferfimagazin - online magazin

Ma reggel 9:50 perckor a magyar csapat is hozzákezdett a magyar Bocuse d’Or menü elkészítéséhez. Mit készített Széll Tamás és csapata 5:35 perc alatt?

étterem - étkezési protokoll

Előfordulhat akár velünk is, hogy meghívást kapunk egy díszétkezésre, legyen az akár egy esküvő, Michelin-csillagos étterem vagy esetleg egy diplomáciai étkezésen való részvétel. Ezekben a helyzetekben az átlagnál magasabb normákat illik és kell betartani. Összegyűjtöttem a legfontosabb szabályokat, hogy ne tűnjünk nagyon ki a társaságból és tudjuk, melyek az illendő és melyek a kerülendő cselekedetek …

Gourmet Fesztivál 2015

Főszerepben a paprikás csirke! 2015. május 21-24. között a Millenárison megrendezésre kerülő Gourmet Fesztiválon. A hazai gasztrokultúra meghatározó eseményén számos programmal, izgalmas ízkombinációkkal és az Arany Kaviár, Kistücsök, Bock Bisztró, Onyx és a Gerbaud által egy különleges bor-ételpárosításokból összeállított VIP menüvel is várnak mindenkit a szervezők és a kiállítók. Michelin csillagok, street food, BBQ, borok, …