Az ország legszínesebb étlapja: a vad hekktől, a mézharmatos mákos nudliig
Június 2-án újra megnyitja kapuit az ország „legfinomabb” eseménye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál.
Június 2-án újra megnyitja kapuit az ország „legfinomabb” eseménye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál.
A Kreinbacher Birtok idén is dupla helyszínnel lesz jelen a Millenárison, hogy bizonyítsa: minden generáció számára tud újat mutatni a pezsgő és a rántott hús univerzumban is.
Megnyílt a világ első Louis Vuitton reptéri várója a Hamad Nemzetközi Repülőtéren (HIA), az ország fővárosában, Dohában.
Tata, Esztergom, Encs, Tura, Villány, Balatonfüred, Balatonszemes, Csopak, Dánszentmiklós, Balatonszőlős – ezek a települések adnak otthont a TOP 10 Vidéki Éttermeknek valamint az Év Szerethető Éttermének is.
Míg tavaly az „örökség” témáját járhattuk körül a hazai gasztronómia legátfogóbb eseményén, idén az „új generáció” kerül a középpontba június 2-4. között a Millenárison, az MBH Bank Gourmet Fesztiválon.
Többek között fehér szarvasgomba és ehető arany is került abba a fagylaltba, amely a Guinness Rekordok Könyve szerint jelenleg a világ legdrágábbja.
A tatai Platán Gourmet nyerte el a magyar gasztronómia egyik legrangosabb elismeréseként számon tartott Audi – Dining Guide Év étterme díjat a hétfő este Budapesten megrendezett díjátadón.
A tatai Platán Gourmet nyerte el a magyar gasztronómia egyik legrangosabb elismeréseként számon tartott Audi – Dining Guide Év étterme díjat a hétfő este Budapesten megrendezett díjátadón.
Gordon Ramsay néhány nappal ezelőtt egy rövid videó formájában osztotta meg követőivel, hogy szerinte hogyan kell elkészíteni a tökéletes ausztrál wagyu burgert sajttal.
A friss és minőségi, szezonális alapanyagokból megálmodott menü a japán konyha legjavát tükrözi olyan közérthető módon, mely várhatóan minden betérő vendéget elvarázsol majd.
Valencia is azok közé a városok közé tartozik, ahol az utazó mindkettőt megkaphatja a fentiekből, így tökéletes választás azoknak, akik kompromisszumot keresnek az aktív és a láblógatós nyaralás között.
Egy francia cég szó szerint a csillagok közé repítené a Michelin-csillagos élményt és az űr peremén, 25 kilométer magasságban szolgálná fel a három órás kóstoló menüt.