gasztro
Egyszerre lesz futurisztikus és tájba illő az új Sauska pincészet Tokaj-Hegyalján
A beruházás összértéke mintegy 3,1 milliárd forint, az új Sauska pincészet várhatóan 2021-ben nyílik meg a látogatók előtt.
Idén is a Stand lett az Év Étterme
Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2020-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán – a tavalyi év új nyitásai csak némileg rajzolták át az élmezőnyt.
Több mint 140 étterem csatlakozott a tavaszi országos étterem héthez!
Idén először tíznaposra bővül program.
Az organikus borok az idei VinCE Budapest fókuszában
A nemzetközi borvilág egyik legjelentősebb trendjére reflektálva.
Veres István nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét
Veres István, a budapesti Babel étterem séfje képviselheti Magyarországot az európai döntőn májusban Tallinnban.
A globális felmelegedés a borfogyasztást is veszélybe sodorhatja
El tudja bárki képzelni Burgundiát pinot noir nélkül?
Az alkoholtilalom éveit idézi az Oscar pezsgője
Új különkiadással készül az Oscar-gálára a Piper-Heidsieck.
Idén a Michelin exigazgatója tesztelte a hazai éttermeket
Véget ért a Dining Guide éttermi tesztelése. Kevesebb, mint egy hónap múlva kiderül, melyek Magyarország legjobb éttermei.
Vegán menüvel ünnepel az idei Golden Globe
Üzenetet akarunk küldeni – a Golden Globe idén vegánra váltott, és a teljes menüt ebben a szellemiségben tervezték meg.