cikkek a tagben

elektromobilitás


20 tisztán elektromos meghajtású modellel támad az Audi

Tovább olvasom

Dyson

A porszívókról, valamint egyéb háztartási eszközökről ismert Dyson alapítója, Sir James Dyson nagy fába vágta a fejszéjét, amikor úgy döntött, villanyautó tervezésébe kezd. Voltak racionális indokai, és persze emocionális motivációja is.

OMV - Ionity

Az OMV bábolnai töltőállomásán átadták Európa leggyorsabb villámtöltőinek egyikét – tesztüzemben a német autógyárak által alapított Ionity első 350 kW-os magyarországi villámtöltője.

smart Final Collector's Edition 21

2020-tól kizárólag elektromos hajtáslánccal készül a smart, ezért a márka nagy átalakulása előtt az elmúlt 21 évre emlékező 21 példányból álló limitált kiadással zárja le a korszakot.

Volkswagen mobil töltőállomás

15 autóra elegendő energiát tárol, és átlagosan 17 perces töltési időt céloz meg a Volkswagen töltőállomása, amely a mobilitásra és a használt akkumulátorok újrahasznosítására is megoldást nyújthat.

Nissan Intelligent Mobility

A Nissan Energy egységes ökoszisztémába foglalja az elektromos autókat, az otthonokat, és a villamos hálózatot, így a járművek akkumulátorait a közlekedés mellett párhuzamosan több módon is hasznosíthatóvá teszi.