cikkek a tagben

elektromobilitás


Íme, a világ 10 legnépszerűbb elektromos autója

Tovább olvasom

Az 1400 lóerős Elation Freedom hiperautó után minden elektromos autó szürke és unalmas

Tovább olvasom

A BMW bemutatta a világ első, elektromos hajtással felszerelt szárnyas repülőruháját

Tovább olvasom

Lucid Air - Lucid Motors - tőzsde

A Lucid Motors és a Churchill egyesülésével létrejött cég vezérigazgatója és vezető technológiai igazgatója az a Peter Rawlinson marad, aki a Lotus és a Tesla egyik vezetője volt. Ő volt a Tesla Model S főmérnöke is.

Ford - 2021

2030-tól Európában kizárólag elektromos autókat fognak értékesíteni, 2026-ra pedig minden modellnek lesz hibrid változata is.

Rivian - befektetés - 2020

“A Rivian már nagy erőkkel keresi európai gyárának helyszínét, a beruházás az Egyesült Királyságban, Németországban vagy Magyarországon valósulhat meg.”

Audi e-tron GT- premier

Hivatalosan is bemutatkozott az autó, amelyet az Audi a maga elektromos mesterművének tekint. Az Audi e-tron GT egy vérbeli Gran Turismo, négy üléssel, két csomagtartóval és ikonikus formavilággal.

audi e-tron gt 2021

Az Audi e-tron GT, amelyet a gyártó a maga elektromos mestermunkájának tekint, egy vérbeli Gran Turismo lesz, négy üléssel, két csomagtartóval és ikonikus formavilággal – utóbbit bizonyítják a legfrissebb képek is.

Tesla - Elon Musk - tőzsde

Először zárt nyereséggel egy teljes évet a Tesla, a profit viszont nem az autóeladásokból származik.

elektromobilitás - Geely - Kína

Kína az elektromos járművek legnagyobb piacává vált, az elektromos autók vásárlói pedig intelligensebb, új generációs járműveket várnak el.”