cikkek a tagben

autóverseny


Önvezető versenyautó áll rajthoz Goodwoodban

Tovább olvasom

Paul Newman - történet

Paul Newman sármos megjelenésével, átható kék szemeivel könnyen lehetett volna egy rosszfiú karakter, ehelyett végtelen kedvességéről, pozitív kisugárzásáról volt ismert.

Aston Martin 2020

Az Aston Martin Racing továbbfejlesztett AMR Driver Academy-vel kezdi az új évet.

Porsche Formula E

A Porsche 2019 novemberében kapcsolódott be az elektromos versenyautók számára létrehozott Formula E versenysorozatba, amely ekkor már a hatodik szezonját kezdte meg. A felkészülést egy filmes csapat kísérte végig, munkájuk eredményét egy dokumentumfilm formájában most mutatta be a TAG Heuer Porsche Formula E Team.

Robocar

Önvezető versenyautót állít rajthoz a Roborace Goodwoodban a Festival of Speed keretében, hogy autonóm járműként első alkalommal teljesítse a különleges helyszín gyorsasági szakaszát.

A Sunday Times autós rovatának szerzője a fotós felszerelés helyett mindössze egy mobiltelefont vitt magával a legendás Le Mans-i 24 órás versenyre.

Ingyen belépőkkel rajtol az Electric GT, vagyis a Tesla márkakupa

6 európai helyszín már nyilvános az Electric GT bajnokság első szezonjából, amelyekre ingyenes belépőjegyeket is osztanak a szervezők.

Tesla - elektromos autó - férfimagazin

EPCS (Electric Production Car Series) néven kerülhet be a versenynaptárakba az első elektromos autókkal indított márkakupa, miután a hivatalos FIA töréstesztek teljesítése után a szövetség jóváhagyta a sorozat elindítását.

Forma-1 - Joshua Paul - férfimagazin

Ha a képeken nem modern versenyautókat látnánk, joggal feltételezhetnénk, hogy egy évtizedekkel ezelőtt magára hagyott és most előkerült diasorozat képeit lapozgatjuk