Izgalmas részletek derültek ki George Clooney és Brad Pitt közös thrillerjéről

Kovács Patrik Kovács Patrik | 2024.01.06 | Film | Olvasási idő: 2 perc
Izgalmas részletek derültek ki George Clooney és Brad Pitt közös thrillerjéről

A hollywoodi filmcsillagok ötödszörre egyesíti erejüket (korábban az Ocean’s-mozikban és a Coen-fivérek Égető bizonyíték című szatírájában dolgoztak együtt), méghozzá Jon Watts (Pókember) kamerája előtt. Clooney egy friss interjújában ízelítőt adott abból, milyen hangvételű is lesz a Wolfs névre keresztelt thriller, melyben két magányos problémamegoldót ugyanazzal a feladattal bíznak meg munkaadóik.

A Wolfs (a korrekt forma a „Wolves” lenne, de a jelek szerint az alkotók szándékosan hánynak fittyet a helyesírás szabályaira) premierjéig ugyan még jó néhány hónapot várni kell, de George Clooney a Total Filmnek nemrég elárult néhány ígéretes részletet a közelgő thrillerről – írja a Screen Rant.

„Ó, hát ez egy igazán remek mozi! Jon Wattsot amúgy is imádom, ő egy fantasztikus rendező. A film egyébként már elkészült, nemrég tartottunk belőle egy vetítést is, és látszott, hogy a közönség zabálja. Mindez óriási izgatottsággal tölt el bennünket is. Szerintünk ez egy átkozottul szórakoztató, sötét – nagyon sötét -, őrült darab. Olyan, mintha egy R-besorolású Ocean’s-film lenne” – áradozott az alkotásról az Oscar-díjas színész.

A Wolfsra egyébként rá is fér némi promóció, ugyanis a mozival kapcsolatban eddig meglepően kevés információ jutott el a nyilvánossághoz. Pedig az Apple által gondozott projektet még 2021-ben jelentették be, a premier pedig szeptember 20-án esedékes. (Ezt követően természetesen az AppleTV+ kínálatában is elérhetővé válik majd.)

Jon Watts eddig olyan alkotásokkal gyűjtött rendezői krediteket, mint a Rendőrautó című 2015-ös thriller (melyben Kevin Bacon alakította az egyik főszerepet), vagy az MCU saját Pókember-trilógiája. A Wolfs színészgárdáját Brad Pitt és Clooney mellett olyan nevek erősítik még, mint Amy Ryan, Austin Abrams, Poorna Jagannathan, és Irina Dubova.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!