thriller

a félelem bére - film - netflix - online férfimagazin

Előzetest kapott A félelem bére új filmadaptációja

Georges Arnaud 1950-ben megjelent regénye nyomán először Henri-Georges Clouzot, majd a tavaly elhunyt William Friedkin rendezett emlékezetes nagyjátékfilmet. A legújabb feldolgozás a Netflix boszorkánykonyhájában készült, és bár az alkotógárda nem hemzseg az ismert nevektől, az első, kurta előzetes felettébb meggyőzőre sikerült.

legjobb filmes folytatások - online férfimagazin

5 fergeteges folytatás, ami az eredeti filmet is felülmúlja

Ha egy kultikus filmhez folytatás készül, a nézők általában magasra srófolt elvárásokkal ülnek be rá a mozikba. A mércét ilyenkor a nagy előd jelenti, melyhez a második (harmadik, negyedik) epizód az esetek többségében nem is tud felérni. Kivételekre persze mindig van példa.

al pacino - johnny depp - budapest - film - online férfimagazin

Al Pacino 5 legalulértékeltebb filmje

Habár Al Pacino fősodorbéli belépője különösen emlékezetesre sikerült és A Keresztapával rögtön a szakma csúcsára katapultált, de a nyolcvanas években például szinte csak színházban játszott, és A sebhelyesarcún kívül egyetlen fontos mozival sem jelentkezett.

James Bond Daniel Craig után

Daniel Craig óriási hátránnyal indult James Bond szerepéért

Annak idején nagy felháborodást váltott ki, amikor kiderült, Daniel Craig váltja Pierce Brosnant a világhírű szuperügynök szerepében. Csaknem húsz év után azt is megtudtuk, hogy az 55 éves brit színész komoly lépéshátrányban volt a többi jelentkezőhöz képest, akik mind-mind James Bond szmokingjára pályáztak.