cikkek a tagben

film


Autentikus és brutális lett a Moszul ostroma

Tovább olvasom

A Tudhattad volna epizódok után a Twitter is robbant, Hugh Grant órákon át figyelte a reakciókat

Tovább olvasom

David Attenborough fantasztikus élete: így hozta el 64 év alatt a vadont a lakásokba

Tovább olvasom

Stork Natasa - Shooting Stars

Stork Natasát a kontinens tíz ígéretes színésztehetsége között mutatja be a European Film Promotion február végén, miután a magyar színésznőt beválasztották az idei Shooting Stars programba.

Martin Scorsese - Mundruczó Kornél

A Pieces of a Woman nem egy könnyű limonádé film, amit a pandémia alatt az ember azért betesz egy hétköznap este, hogy elterelődjenek a gondolatai. Annál sokkal többet ad, egy igazi, nagybetűs mozi élmény, még ha a kanapén ülve is nézi az ember, ami aztán napokig elkísér.

David hasselhoff aukcio

Az autó jelenleg Angliában található, az aukció pedig január 23-án lesz, de a pre-bid már tart, és 475 ezer dollárnál jár, ami 50 százalékkal több, mint az előzetesen becsült ára az autónak.

Locked Down

A projektet a pandémia alatt forgatták, a történetet fő kérdése pedig mára sokak számára lehet ismerős: mi történik, ha egy olyan partnerrel kerülsz karantén alá, akivel bizonytalan a kapcsolat.

Clarice 2021

A Mads Mikkelsen-Hugh Dancy főszereplésével 2013-2015 között futott Hannibal sorozat után a kannibál pszichiáter története egy újabb tévés szériát ihletett, azonban ebben lesz egy nagy csavar.