Van 4 órád, hogy 2021 az eddigi legsikeresebb éved legyen?

Igényesférfi.hu Igényesférfi.hu | 2020.12.19 | IF BUSINESS CLASS | Olvasási idő: 2 perc
Van 4 órád, hogy 2021 az eddigi legsikeresebb éved legyen?

2020 valódi tanítómester volt, egy sok tekintetben példátlan év, amit nagy valószínűséggel nem sokan fognak visszasírni.

Megannyi ember számára egyik pillanatról a másikra változott meg gyakorlatilag minden: eddig jól működő, dinamikusan fejlődő piacok szűntek meg, változott a kereslet, átalakultak a fogyasztói igények, átértékelődött az egészség, a biztonság, a bizalom fogalma.

Mire tanítottak a váratlan helyzetek? Milyen szokásokat érdemes elengedni és mit érdemes 2020-ból hosszú távon is magunkkal vinni?

Biztosan vannak olyanok is, akik még nem érzik 2020 és a pandémia következményeit, de előbb vagy utóbb az élet és a gazdaság minden szegletébe be fog gyűrűzni ennek az évnek a hatása. Nem lesz minden feltétlenül rosszabb, de hogy más lesz, az biztos.

Ami az egyik vállalat számára a vég, az egy másik cég számára valami újnak a kezdete, ahhoz viszont, hogy vezetőként meglásd ezt a lehetőséget, szükség van arra, hogy időnként egy lépést hátra lépve, távolabbról tekints a munkádra, a céljaidra vagy éppen a változásra. A pandémia sokakat késztetett arra, hogy többet, jobban, kreatívabban vagy éppen hatékonyabban tegyen minden nap a túlélésért, egyúttal pedig számos új dologra is megtanított – mindenkinek megvan a maga története. Itt az ideje megvizsgálni, hogy mit adott a világjárvány egyéni vagy éppen vállalati szinten!

[su_note note_color=”#eeeeee”]

A TELJES CIKK IF BUSINESS CLASS ELŐFIZETÉSSEL ÉRHETŐ EL. INSPIRÁLÓ TÖRTÉNETEK, KÉZZELFOGHATÓ ESZKÖZÖK, ÉRTÉKES NETWORK – CSATLAKOZZ A KLUBHOZ!

[/su_note]

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!