5 elgondolkodtató tipp férfiaktól férfiaknak – Mit tanácsolnál egy XXI. századi férfinek?

Mit tanácsolnál egy mai, XXI. századi férfi számára? – Tettük fel a kérdést Gájer Bálintnak, Árpa Attilának, Caramelnek, Kozma Norbinak és Honti Dánielnek.

Az elmúlt évben is sok érdekes beszélgetésben – nevezhetjük interjúnak – volt részünk és tudtunk megosztani veletek. Más-más történet, életút, tapasztalat, motiváció, de mindenképpen érdemes elolvasni őket. Ezek közül következik most egy válogatás:

Mit tanácsolnál egy mai, XXI. századi férfi számára?

„A megbízhatóság, hitelesség, szavahihetőség nagyon fontos az élet minden területén. Ha pedig valaki elkezd csinálni valamit, akkor azt minden erővel csinálja, ez szerintem bármelyik szakmában meghatározó.”
Gájer Bálint

Gájer Bálint - interjú

Kattints IDE a teljes interjúhoz: Gájer Bálint: „Mit jelent számomra a zene? Mindent.”

„Fontos, hogy tisztában legyünk saját értékeinkkel és a korlátainkkal is! Emellett pedig, ha életünk filmje lepereg előttünk, tudjunk mindennel elszámolni és a film végén röhögni rajta egy nagyot!”
Árpa Attila

Árpa Attila

Kattints IDE a teljes interjúhoz: Árpa Attila: Egy igényes férfi művelt, figyelmes és minden helyzetben úriember

“Azt gondolom, hogy az egyik legfontosabb dolog, hogy ismerjük önmagunkat. Tudjuk, hogy mit kell csinálni, mit kell tanulni. Én a személyességben hiszek, szerintem nincs olyan konkrét dolog, amit mindenkinek lehet tanácsolni, de az nagyon fontos, hogy tisztában legyünk önmagunkkal!”
Caramel

Interjú - Caramel

A teljes interjúhoz kattints IDE: 10 év siker után is két lábbal a földön – Caramellel beszélgettünk

„A hétvégéimet szent pozícióba emeltem. Kb. négy éven keresztül szeptember és június között nem volt szabad hétvégém. Ha belecsöppensz egy ilyen szakmába, nem mondhatsz nemet, sokan nem értik meg.
Egy idő után viszont rájössz, hogy magadat kell előtérbe helyezni, különben elveszíted azt, amiben hiszel. Jelenleg csak magamnak próbálok megfelelni és a saját értékrendem szerint élek.”
Kozma Norbi

Kozma Norbi

A teljes interjúhoz kattints IDE: „Magadat helyezd előtérbe, különben elveszíted azt, amiben hiszel” – Interjú Kozma Norbival

„Tudom, hogy sok macsó férfi számára ez ciki lesz, de azt, hogy foglalkozzunk a lelkünkkel is. Tévhit, hogy a férfiak sebezhetetlenek. Ha pedig foglalkozunk magunkkal ilyen téren is, akkor sokkal többre leszünk képesek. Egy csomó lehetőség van, amivel ki tudunk szakadni a mindennapos stresszből. Nekem például a jóga és az Aquakontakt vált be, de mindenkinek meg kell találni azt, aminek a segítségével a belső énjét is tudja építeni és gondolkodásban is tud fejlődni. Bajunk nem lesz tőle, csak jobban fogjuk érezni magunkat. Vegyük fel a tudatosság nadrágját és mutassunk példát! Azt vallom, hogy egységben az erő, csak úgy lehet egyről a kettőre lépni, ha összefognak a férfiak, és mindenki bajuszt növeszt például, akkor nem lesz fura egyedül bajuszt viselni, mert akkor már menőnek számít, valamint akkor a nőkkel is könnyebben tudunk kooperálni. És azt sem szabad elfelejteni, hogy amit a nők csinálnak az nem feltétlen rossz, legyünk nyitottak a világra. Hajrá, Uraim!”
Honti Dániel

Honti Dániel Movember Magyarország

A teljes interjúhoz kattints IDE: Movember 2015 – Milyen a tudatos férfi? Interjú Honti Dániellel

Hirdetés

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!