A férfiak leggyakoribb szexuális félelmei

A férfi leggyakoribb szexuális félelmei

4.Megfelelő védekezés hiánya

A férfiak is félnek a terhességtől, partnerük teherbe ejtésétől, pláne, ha nincs megfelelő védekezés vagy a megszakított közösülést választja a pár, mint védekezési módszert. Ilyenkor a férfinak nagyon kell fókuszálni, pont akkor, amikor tökéletesen elengedhetné magát.

5.Méret

A Kámaszútrában is le van írva, hogy különböző méretek vannak. Ezen nem lehet változtatni és nem a méreté a legnagyobb, döntő szerep a szexuális együttlét során. Mikor okozhat problémát? A méret akkor okozhat problémát, ha nem „passzol” a férfi és a nő ilyen téren, ilyenkor jelenthet némi gondot, nehézséget az együttlét. A kisebb méret kompenzálható, ha a férfi kulturált, minden másban pedig profi módon tud teljesíteni. Egy dolgot viszont leszögezhetünk, a méret semmire sem jelent garanciát.

6.Utójáték

Ahogy azt már többször említettük, a női és a féri szexuális görbe nem egyforma. A szerelmi történet megfelelő befejezése, lezárása a nő számára sokkal fontosabb, mint a férfi számára, ez is okozhat félelmet, hogy ez a szexuális görbe a partner számára is megfelelő módon tud-e lecsengeni. A férfi támogató szerepe fontos ahhoz, hogy a nő a szerelmi történet végén el tudjon lazulni, szépen le tudja engedni a szexuális élményét, így lesz teljes az egész folyamat.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy nem azért a bizonyos néhány másodpercért történik a szerelmi együttlét, hanem az egész folyamat, az egész történet kulturált felépítése, majd lezárása az, ami lényeges, lényegesnek kellene lennie, mindkét fél számára.

Pages: 1 2

Hirdetés

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!