párkapcsolat

legnépszerűbb szexpozíciók

Minden, amit a G-pontról tudni akartál

Az intimitás finom művészete, az előjáték a párok között széles skálán mozog, kezdve a gyengéd simogatásoktól egészen az orális izgatásig. Ez az idő, amikor a párok figyelmet fordítanak egymásra, megismerik egymást és fokozatosan építik fel az intimitást.

szex - magas vérnyomás - online férfimagazin

Ellaposodott párkapcsolat: hogyan ébreszd fel újra a vágyat?

Az érzéki élvezetek egyike a legkifinomultabb örömforrásoknak. A szexualitás elmélyíti a kapcsolatot érzelmileg, erősíti a köteléket fizikai szinten, nem utolsó sorban pedig fokozza az oxitocin és dopamin szintjét, hozzájárul az egészséghez, az egészséges önértékeléshez és a boldogsághoz is.

Jonah Hill - mentális erő - párkapcsolat 2023

Úgy tűnt, Jonah Hill rendben van

Nemrég Jonah Hill látványos fogyásával, és a pandémia során felvett új hobbija, a kerámiakészítés kapcsán foglalkozott vele sokat a média, most azonban volt párkapcsolata, és az abban tanúsított, igencsak megkérdőjelezhető viselkedése kapcsán foglalkozik vele a sajtó.

drámafüggő emberek - mentális erő - online férfimagazin

7 biztos jel, hogy partnered drámafüggő – így kezeld

Vannak emberek, akiknek az élete mintha drámák sorozata lenne. Valami felháborító, igazságtalan mindig történik velük, és állandóan konfliktushelyzetbe kerülnek. De vajon a dráma nem tudja elkerülni őket, vagy ezek az emberek szándékosan teremtenek feszültséget maguk körül?

párkapcsolat - ellentétek vonzzák egymást

Felejtsd el, hogy az ellentétek vonzzák egymást

Az ősi bölcsességek idővel számos esetben visszaigazolást nyernek, vannak azonban olyan közmondások, amelyeket nyugodtan el lehet venni. A párkapcsolati szakértő szerint ilyen például az is, hogy az ellentétek vonzzák egymást.