vállalkozó

onlyfans tulajdonosa - üzlet - online férfimagazin

Kicsoda valójában az OnlyFans titokzatos tulajdonosa?

A felnőtt tartalmak árusítására használt platform népszerűsége töretlen, a cég pedig dinamikusan növekszik. Jelzésértékű, hogy a tulajdonos, a meglehetősen titokzatos Leonyid Radvinszkij 300 millió dollárnál is magasabb osztalékot kapott, miután a vállalat tavaly rekordbevételt ért el.

Cápák között - utolsó adás - Balogh Petya

Balogh Petya: te vagy a tökéletes vállalkozó!

A Cápák között című üzleti show műsor ötödik részével a széria hatodik évada is véget ért. Az utolsó részben is izgalmas üzleti ötleteket hoztak a jelentkezők a Cápák elé az élelmiszeripartól kezdve a szájhigiéniára kínált megoldáson át a férfi divatig és kiderült többek között az is, Balogh Petya szerint milyen a tökéletes vállalkozó.

Elizabeth Holmes 2023

Fegyverré válhat a beszédhang egy vállalkozó kezében

Idén májusban kezdte meg 11 éves börtönbüntetését Elizabeth Holmes, a Theranos nevű biotechnológiai startup alapítója, aki dollármilliárdokat csalt ki befektetőtől egy nemlétező genetikai elemző eljárásra. Sikerében kulcsszerepet játszott mesterségesen elmélyített, „férfiasított” hangja.

Balogh Petya - 8 kérdés és 8 válasz

Balogh Petya szerint a siker tanulható, megmutatja hogyan

Balogh Petya évtervezője egyszerre egy könyv több mint száz oldalnyi szmélys írással, üzleti történetekkel, heti inspirációkkal, egyszerre munkafüzet az éves és negyedéves célok megvalósításához és egyszerre egy hónapfüggetlen határidőnapló cégvezetőknek, vállalkozóknak a heti és napi célok hatékonyabb eléréséhez.

vállalkozó - öngondoskodás

Vállalkozóként nem gondolhatsz kizárólag a céged jövőjére

A vállalkozói lét izgalmakkal, szenvedéllyel teli és nemcsak az anyagi, de a személyes kiteljesedés lehetőségét is magában hordozza. A jéghegy másik, ritkán látott oldalán viszont általában rengeteg stressz, érzelmileg, mentálisan és fizikailag is megterhelő mélységek vannak a magasságok mellett.