Robert De Niro

Adam Driver - szemtől szemben folytatás - film - online férfimagazin

Adam Driver főszereplésével készülhet el a Szemtől szemben 2. része

A Szemtől szemben a kilencvenes évek egyik legemlékezetesebb bűnügyi filmje volt, a két új-hollywoodi színészikon, Al Pacino és Robert De Niro jutalomjátékával. Érdemes egyáltalán folytatni Michael Mann utolérhetetlen klasszikusát? Nos, a rendező nemrég bejelentette: hamarosan nekivág a második rész előkészítésének.

megfojtott virágok - scorsese dicaprio - friss képek online férfimagazin

Percekig tartó álló taps a Megfojtott virágok premierjén

Többezres tömeg fogadta szombat este a 76. cannes-i fesztiválon Martin Scorsese új filmje, a Megfojtott virágok alkotógárdáját, köztük a két főszerepet alakító Leonardo DiCapriót és Robert de Nirót, akik először játszottak együtt az Oscar-díjas rendező kamerája előtt.

Robert de Niro Netflix 2023

Robert De Niro sorozattal erősít a Netflix

Stallonéval kezdődött a sor, amit a 75 éves Arnold Swarzenegger folytatott, hamarosan pedig egy újabb színészlegendát láthatunk majd pályafutása első sorozatában egy Netflix-miniszériában: Robert De Niro főszereplésével készül a Zero Day.

Al Pacino - Ördög ügyvédje

A filmtörténet 7 legjobb ördög alakítása – egyértelmű a győztes

A napokban volt Az ördög ügyvédje című film bemutatásának 25 éves évfordulója, ráadásul nemrég kiderült, hogy a megjelenésekor kevéssé értékelt, de mára kult státuszba lépett Constantine, a démonvadász folytatást kap Keanu Reevesszel a főszerepben, ezért úgy döntöttünk, hogy listába szedjük a filmtörténet legördögibb alakításait. Szubjektív lista, ami bővíthető!