cikkek a tagben

autó


Színház az egész világ: Cupra Formentor VZ

Tovább olvasom

Transalpina – az út, amitől minden benzinvérű beindul!

Tovább olvasom

Ahogy a nagykönyvben meg van írva: Mercedes-Benz CLS 400 d

Tovább olvasom

Megjelent az új Fiat 500X Cabrio, mely a mediterrán életérzés megtestesítője. A gyártó még ezenfelül is emelte a tétet és a tervezőcsapat készített egy különleges kiadást, melyet a gyönyörű Capri szigete inspirált.

szuperautó - sportautó - autó - sebesség

Egyértelműen a nagy és komoly múlttal rendelkező márkák uralják az autós piacot, bármilyen árkategóriáról is legyen szó, de egyre több független műhely és garázs van, amelyek elvárásoktól és előírásoktól függetlenül alkothatnak. A szuperautók esetében ez a határok feszegetését és az elvárások túlszárnyalását jelenti. Mutatjuk, mire gondolunk!

Maserati Levante Hybrid

A Maserati idén tavasszal a Shanghai Auto Show közönségének mutatta be először a Levante modell hibridizált verzióját.

Isuzu D-Max

Öntöttvas blokk, láncos vezérlés, változó geometriájú turbó, itt ezek a hívószavak, nem a 90-60-90.

Lotus Exige 410 Final Edition

Kőkemény, izzasztó, de életre szóló élményt nyújtó ritkaság egy olyan szűk rétegnek, akik még hisznek a régimódi, szervó nélküli, tizedmásodpercekért vívott küzdelemben a pályán.

Kimi Raikkonen - autó - árverés

Szeptember elején robbant a hír, hogy Kimi Räikkönen, a 2007-es F1 bajnok és legenda a szezon végével szögre akasztja a kesztyűit, és befejezi versenyzői pályafutását a Forma-1 keretében.

Audi Grandsphere

Habár a közeljövőben biztosan nem kerül gyártásba ez az autó, egyes elemei biztosan tetten érhetőek lesznek más modelleken.

Egy cikk a sebesség rovatban, mely tényleg a sebességgel foglalkozik: az európai városokban az autósok lelassulnak, a gyalogosak fellélegeznek.