Jodie Foster hátborzongató ügyet kapott A törvény nevében 4. évadában

Szász Nóri Szász Nóri | 2023.02.17 | Film | Olvasási idő: 3 perc
Jodie Foster hátborzongató ügyet kapott A törvény nevében 4. évadában

Ha az HBO saját gyártású műsorairól van szó, nem kérdés, hogy A törvény nevében ott van a top ligában.

Matthew McConaughey és Woody Harrelson párosának nyitó évada az egekbe helyezte a lécet, de a következő két évad is bőséges csemege volt a thriller műfaj rajongóinak olyan sztárokkal, mint Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Mahershala Ali.

A törvény nevében negyedik évadában, amely a Night Country címet viseli, Jodie Foster és Kali Reis nyomoz egy hátborzongató ügyben.

Négy év után visszatér A törvény nevében című thriller széria. Eddig keveset lehetett tudni a negyedik évadról azon túl, hogy Jodie Foster viszi majd a főszerepet, most azonban néhány hangulatképet osztott meg az HBO a széria visszatéréséről.

Ebből erősen átjön a Night Country epizódjait átható, csontig hatoló hideg és dermesztő sötétség – nem meglepő, hiszen az ősszel indult forgatás helyszíne a fagyos és esős Izlandon volt. Liv Danvers nyomozó (Foster) pufi kabátok sokaságát viselve próbálja melegen tartani magát, miközben egy rejtélyes eltűnés ügyében nyomoz. A klipből ugyan nem sokat fejthetünk meg a cselekményből, de egy rövid pillanatra Foster sorozatbeli partnere, Evangeline Navarro (Kali Reis) is felbukkan, aki kemény diónak ígérkezik.

Bár a képeken túl nincs sok kapaszkodónk a részletekkel kapcsolatban, azt már tudjuk, hogy a sorozat a legsötétebb téli éjszakákon fog játszódni Ennisben, egy alaszkai kisvárosban. Amikor nyolc férfi, akik a Tsalal Arctic kutatóállomáson dolgoznak, nyom nélkül eltűnik, a nyomozóknak kell megfejteni, hogy mi is történhetett velük. Ám ahhoz, hogy megtalálják az eltűnt férfiakat, a duónak szembe kell néznie saját démonaival, és túllépni a múlton, hogy aztán megbirkózhassanak a jelennel.

A bemutatás pontos dátumát nem hozta egyelőre nyilvánosságra az HBO, de egy Twitter poszt szerint „hamarosan érkezik”.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!