Mads Mikkelsen, mint az Indiana Jones 5. náci főgonosza

Igényesférfi.hu Igényesférfi.hu | 2022.11.21 | Film | Olvasási idő: 2 perc
Mads Mikkelsen, mint az Indiana Jones 5. náci főgonosza

Mi sem bizonyítja jobban, hogy Harrison Ford 80 évesen is csúcsformában van, mint az, hogy ismét ikonikus szerepét, a fedora kalapos, örökifjú régészprofesszort alakítja.

Az Indiana Jones ötödik részét már többször elhalasztották, a legutóbbi álláspont szerint 2023 júniusában kerül mozikba. A szinopszist még mindig homály fedi, ami viszont biztos, hogy Harrison Ford mellett Mads Mikkelsen náci főgonoszként szerepel az ikonikus film folytatásában.

Az ötödik Indiana Jones-filmet James Mangold rendezi, aki az előző négy epizódot készítő Steven Spielbergtől vette át a feladatot. Spielberg producerként működik közre a film megvalósításában Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel társaságában.

Az első Indy-film, Az elveszett frigyláda fosztogatói 1981-ben debütált a filmvásznon. A nagy sikerű kalandfilmet 1984-ben követte az Indiana Jones és a végzet temploma, majd 1989-ben az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag. A sorozat negyedik részét, az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című produkciót 2008-ban mutatták be.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!