Tom Hardy váratlanul betoppant egy jiu-jitsu tornára, és minden mérkőzését megnyerte

Szász Nóri Szász Nóri | 2022.09.22 | Film | Olvasási idő: 3 perc
Tom Hardy váratlanul betoppant egy jiu-jitsu tornára, és minden mérkőzését megnyerte

Tom Hardy ismét alaposan meglepte a közönséget, amikor szombaton felbukkant az angliai Milton Keynes sportcsarnokában, hogy részt vegyen az ott tartott harcművészeti versenyen.

A nézők és a résztvevők is meglepődtek, amikor szombaton egy angol gimnáziumban Edward Hardy – Edward Thomas Hardy áll ugyanis az anyakönyvi kivonatán – név alatt nem más, mint Tom Hardy sztárszínész lépett a szőnyegre, hogy megmérettessen a 2022-es Brazil Jiu-Jitsu Nyílt Bajnokságon.

Ha bárkiben is kétségek merültek volna fel, Hardy minden meccsét meg is nyerte.

A Venom, A sötét lovag: Felemelkedés, az Eredet és a Mad Max – A harag útja című filmek sztárja nemcsak részt vett, hanem győzelmet is aratott a második legmagasabb rangú – kék öves – kategóriában.

Azt eddig is tudtuk, hogy Hardyt kemény fából faragták, gondoljunk csak a 2011-es Warrior – A végső menet című filmjére, vagy épp a 2008-as Bronsonra. A szereplése az Ultimate Martial Arts Championships által szervezett tortán az Oakgrove gimnáziumban azonban véglegesen bebizonyította ezt.

A verseny szóvivője a The Guardian kérdésére elmondta, hogy nagyon örültek, hogy Tom Hardy velük versenyzett. Hozzátette, mindenki felismerte a színészt, amikor megjelent, de ő nagyon szerényen viselkedett, és készségesen fényképezkedett az emberekkel.

Nem ez volt azonban az első alkalom, hogy Hardy, kék öves brazil jiu-jitsusként csendben felbukkant egy harcművészeti versenyen.

Augusztusban a színész megnyerte a REORG Nyílt Jiu-Jitsu Bajnokságot Wolverhamptonban, egy tornát, amely a hadsereg, a veteránok és a mentőszolgálatok dolgozói számára gyűjtött pénzt. Hardy a REORG megbízottja, amely jótékonysági szervezetként jiu-jitsura tanít súlyos sérülésekkel küzdőket, illetve PTSD-ben és depresszióban szenvedőket.

„Megdöbbentem, de [Hardy] azt mondta, csak felejtsd el, hogy én vagyok az, és tedd, amit általában tennél” – mondta korábban Danny Appleby veterán, aki augusztusban mérkőzött meg a 45 éves színésszel hozzátéve, hogy nem gondolta volna, hogy Tom Hardy valóban ilyen erős fickó, hiszen híresség. Mi azért sejtettük…

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!