Sylvester Stallone kiöregedett szuperhősként is mindent visz!

Igényesférfi.hu Igényesférfi.hu | 2022.07.28 | Film | Olvasási idő: 2 perc
Sylvester Stallone kiöregedett szuperhősként is mindent visz!

Sylvester Stallone idén már bebizonyította, 75 évesen is meggyőző maffiavezér, de nem élete első tévésorozata az egyetlen nagy dobás, amivel az idei évre készült.

A Tulsa King mellett számos halasztás után augusztusban érkezik a Samaritan című film is, amelyben Stallone alakítja a címszereplőt, egy visszavonult szuperhőst, aki a városban elburjánzó bűn miatt nem tehet mást, minthogy újra magára ölti az igazságosztó szerepét.

Megérkezett a Samaritan első előzetese

A történet szerint Smith évek óta felhagyott az igazságosztó szereppel, kukák között tengeti mindennapjait, amikor egy nap megmenti a szomszéd srácot zaklatóitól.

A 13 éves Sam felismeri benne a szuperhőst, akit évekkel azelőtt egy nagy csata után halottnak nyilvánítottak. A városban a bűnözés egyre csak nő, a Samaritan pedig nem tehet mást, minthogy ismét szembeszáll a gonosszal és megmenti a várost a káosztól.

A szomszéd kisfiú szerepében az Eufóriából ismert Javon Waltont láthatjuk, míg a főgonosz a Trónok Harcából ismert Pilou Asbæk lesz. A rendezői székben Julius Avery foglalt helyet, míg a filmet Stallone saját cége, a Balboa Productions készítette. A Samaritan augusztus 26-án érkezik az Amazonra.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!