Íme, az új új BMW iX M60 képekben!

BMW iX M60 - 2022

Megérkezett az első BMW M modell, amelyet a kezdetektől fogva a tisztán elektromos meghajtás szempontjai szerint fejlesztettek a mérnökök.

A BMW iX M60 fenntarthatósági szempontok szerint megtervezett járműkoncepciója a modern Sports Activity Vehicle modellek formanyelvét és magával ragadó menettulajdonságait egyesíti. Mint ilyen, az újdonság a BMW i divízió, a BMW X modellcsalád és a BMW M GmbH által fémjelzett páratlan kvalitásokat állítja négy kerékre. Az automatizált járművezetés, az intuitív járművezérlés és a járműkapcsolati megoldások terén jelentkező technológiai innovációival a BMW iX M60 a kifinomult luxus, a csúcsteljesítmény és a prémium minőség merőben új értelmezését váltja valóra.

A BMW M divízió hamisítatlan stílusában megtervezett elektromos mobilitás zöld utat kap.

BMW iX M60 képekben

Kép: BMW

A BMW iX M60 álló helyzetből 3,8 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órás tempóra. A nóvum tisztán elektromos meghajtású, M-specifikus hajtáslánc-technológiájának kimeríthetetlen teljesítmény-leadása egészen a fordulatszám-tartomány legfelső szegmenséig kitart, az intenzív gyorsulás így a vezérlőelektronika által korlátozott 250 km/órás végsebességig folyamatos. A WLTP mérései szerint a BMW iX M60 egyetlen feltöltéssel akár 566 kilométer megtételére is képes.

BMW ix M60 bemutató

Kép: BMW

A BMW iX M60 debütálásával a BMW M GmbH immár fél évszázada íródó története új mérföldkövéhez érkezik.

BMW iX M60 premier

Kép: BMW

Az újdonság – a BMW i4 M50 modellel az oldalán – a tisztán elektromos meghajtású nagyteljesítményű autók szegmensébe is bevezeti a BMW M divíziót. Az extrém teljesítmény, az elektromos összkerékhajtás nyújtotta precíz irányíthatóság, a rendkívül gyorsan és pontosan reagáló hajtásfüggő kipörgés-korlátozás és a többek között automata szintszabályozású, M-specifikus hangolású levegős futómű-technológia a BMW M modellekre jellemző, legendás vezetési élményt, agilitást és precizitást ígéri.

BMW iX M60 - belső tér

Kép: BMW

A BMW iX M60 a tisztán elektromos meghajtású SAV modell többi változatával együtt, a BMW Group dingolfingi gyárában lát napvilágot. Az új modell 2022 januárjában, a Las Vegasban megrendezett Szórakoztató Elektronikai Kiállítás nyitónapján ünnepli világpremierjét, nemzetközi piaci bevezetése pedig 2022 júniusában kezdődik.

Hirdetés

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!