Bryan Adams készíti a 2022-es Pirelli naptár képeit

Igényesférfi.hu Igényesférfi.hu | 2021.06.10 | Életmód | Olvasási idő: 3 perc
Bryan Adams készíti a 2022-es Pirelli naptár képeit

Egykor a Pirelli-naptárak azzal kerültek a hírekbe, hogy miként licitál rá az előző év képi anyagára a legújabb kiadás, miként lehetséges még erotikusabb, még szexibb és még kreatívabb formában bemutatni a női testet.

A pin-up naptárként indult sorozat az egy képbe sűrített popsik és cicik számának növelése helyett az utóbbi években artisztikus irányból közelíti meg a nőiséget, ezt a vonalat viszi tovább Bryan Adams is, aki a 2022-es naptár képeit készíti.

A kanadai zenész kamerája előtt korábban olyan nagy nevek álltak modellt, mint Amy Winehouse, John Boyega vagy II. Erzsébet királynő

Bryan Adams hivatalos Instagram csatornáján egy rövid teaser videóval tette közzé a hírt, amely alatt megosztotta követőivel, hogy büszkén mondott igent a felkérésre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bryan Adams (@bryanadams) által megosztott bejegyzés

A projekt jelenlegi szakaszában a naptár szereplői, a koncepció és a fotózás helyszíne is szigorúan őrzött titok. A 2022-es Pirelli naptár sorban a 48. kiadás lesz, tavaly a koronavírus-járvány miatt elhalasztották a fotózást és nem készült naptár.

A legutóbbi, 2020-as szám Júlia nyomába eredt és Paolo Roversi kameráján keresztül arra a kérdésre kereste a választ, hogy hol van a Capulet lány helye a #Metoo korában. Emma Watson és Kristen Stewart mellett Indya Moore, a Pose című sorozatból ismert transznemű színésznő adott a Pirelli-naptár képein keresztül új értelmezési réteget a kérdésnek, hogy mit is jelent 2020-ban nőnek lenni.

Habár Bryan Adams inkább zenei pályafutásáról ismert, a zenész több mint egy évtizede professzionális szintre emelte régi szenvedélyét, a fotózást is. Portréit olyan intézményekben mutatták be, mint a londoni Saatchi Galéria vagy a stockholmi Fotografiska, divatfotói megjelentek többek között a British Vogue és a Harper’s Bazaar oldalain is, a glamour világa mellett pedig gyakran készít képeket az afganisztáni háború veteránjairól és az Egyesült Királyság hajléktalan utcai árusairól is.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!