cikkek a tagben

művészet


Iggy Pop, Cher és Rita Ora Bryan Adams kamerája előtt – így készül az ikonikus Pirelli naptár

Tovább olvasom

Bryan Adams készíti a 2022-es Pirelli naptár képeit

Tovább olvasom

Hogyan működik az NFT, a digitális művészet motorja?

Tovább olvasom

Banksy - aukció - rekord

Három évvel ezelőtt 1,042 millió fontért kelt el Banksy egyik leghíresebb művének akrilfestékkel készült reprodukciója, amely nem sokkal később félig bedarálta magát.

Kiss Miklós - NFT

Kiss Miklós az első magyar művész volt, aki 2019-ben a dél-koreai Gwangju Design Biennale főpavilonjában mutatta be a betű-arcvonásokkal ellátott emogramokat, most pedig egy újabb területen válhatott elsővé: az emogram NFT-ket saját piacterén értékesíti. Erről kérdeztük az alkotót.

Kieselbach Galéria - őszi árverés - 2021

A 38 évesen elhunyt festőnő életművéből alig több mint egy tucat festmény ismert csak a szakértők előtt.

Art Market Budapest - 2021

Négy kontinensről 120 galéria, intézmény és művészeti projekt mutatja be több mint 500 magyar és nemzetközi képzőművész és fotográfus több ezer munkáját a 11. Art Market Budapest kortárs képzőművészeti vásáron.

Virág Judit Galéria - 2021

A Virág Judit Galéria őszi aukciójának legmagasabb, 50 millió forintos kikiáltási árról induló alkotása Vaszary János San Remo című festménye.

Szabó Eszter Princess Beauty

A 2011 óta kétévenként meghirdetett Leopold Bloom Díj célja, hogy a hazai képzőművészek nemzetközi karrierépítését támogassa, és elősegítse a szorosabb képzőművészeti kapcsolatok kiépítését Magyarország és a nyugat-európai országok között.

Picasso - aukció - 2021

A licit egyik különlegessége, hogy a Sotheby’s a tervek szerint megidézi híres New York-i árverési csarnokát a Bellagio hotelben.

Bryan Adams - Pirelli naptár - Iggy Pop

A pin-up naptárként indult sorozat az egy képbe sűrített popsik és cicik számának növelése helyett az utóbbi években artisztikus irányból közelíti meg a nőiséget, ezt a vonalat viszi tovább Bryan Adams is, aki a 2022-es naptár képeit készíti.