művészet

a játszma - előzetes

Kulka János őszintén beszélt afáziájáról

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, nemrég Friderikusz Sándor podcast műsorának vendége volt, ahol testvérével, Kulka Janinával együtt beszéltek a színész életéről és az elmúlt időszak kihívásairól.

Horvátország - tél - utazás - online férfimagazin

Barangolás a téli Horvátországban: 5 kihagyhatatlan helyszín

Ha nyár, akkor Horvátország: legszívesebben a hőségszezon kellős közepén keressük fel déli szomszédunkat, mely mediterrán hangulatával, változatos és gyönyörű tengerpartjaival, pompás gasztronómiájával csábít magához. De mit nyerhetsz, ha télre időzíted a látogatásodat?

ai - mesterséges intelligencia - vizuális képalkotás

A művészek visszavágnak az AI-nak

Az internet óriási változást hozott a művészetben: egy-egy alkotó könnyedén hírnévre tehet szert akár egy éjszaka leforgása alatt, ugyanakkor azzal, hogy online publikálja alkotásait, azok bárki számára elérhetőek és eltulajdoníthatóak lesznek.

Art Market Budapest 2023

Megnyitott az Art Market Budapest

Az Art Market Budapest jóvoltából néhány napra újra Budapest válik Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelyévé: 2023. október 19-22. között Közép- és Kelet-Európa legnagyobb nemzetközi vására, Magyarország leggazdagabb kortárs képző- és fotóművészeti válogatása 4 kontinens közel 30 országából mintegy 100 kiállító választékát hozza el a közönségnek.