7 perces ízelítő érkezett az új Mortal Kombat-filmhez

Igényesférfi.hu Igényesférfi.hu | 2021.04.23 | Film | Olvasási idő: 2 perc
7 perces ízelítő érkezett az új Mortal Kombat-filmhez

Hét perces ízelítő érkezett az új Mortal Kombat-filmhez, amely ma debütál az Egyesült Államokban, illetve az HBO Max streaming szolgáltatón keresztül.

A premier előtt nyilvánosságra hozott nyitójelenetben a két legismertebb karakter, Sub Zero (Joe Taslim) és Scorpion (Hiroyuki Sanada) csap össze egymással.

Készült már belőle mozifilm és sorozat is, most egy újabb kísérletet tettek a világ egyik legnépszerűbb verekedős játékának megfilmesítésére.

Az 1997-es Mortal Kombat 2. – A második menet című film kritikai és kereskedelmi kudarcát követően egy harmadik Mortal Kombat-film közel két évtizeden át az előkészítési fázisban ragadt. A Warner Bros. Pictures 2009-ben vásárolta meg a franchise jogait a Midway Gamestől és új film fejlesztésébe kezdett.

Kevin Tancharoen lett a Mortal Kombat: Rebirth rövidfilm rendezője, Oren Uziel pedig a forgatókönyvírója. 2015 augusztusában bejelentették, hogy a horrorfilmes rendező James Wan producerként csatlakozik a produkcióhoz, McQuoid pedig 2016 novemberében ült a rendezői székbe. A forgatás 2019 szeptemberétől decemberig tartott.

A főbb szerepekben Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Aszano Tadanobu, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Chin Han, Joe Taslim és Szanada Hirojuki látható.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az újdonságokról!